Kérdezd már meg pl koatit el fogja e adni ha lesz osztalék Aztán kérdezd meg azt is, hogy el fogja e adni ha nem lesz osztalék Attól hogy rinyál, mindkettőre nem a válasz És sokan vannak itt akik 1000 alatt nem adják el...én sem...és idén tuti el fogom adni 1000 fölött... És tuti veszek majd glostert is megint 760 körül is...
Amikor Jocek kivagott a forumából akkor megsertődtem, mindig csak akkor voltam jó mikor kivettem nagy pakkokat, utánna meg kivágott mert Dodo konteozott rolam, én meg a kb 20 utan visszaszóltam.Nincs mennyiségem belőle, de nekem majd minden papirbol van vmennyi amúgy.Majd gyere a Toka club-ba is, szeretettel várunk.
Majd kiderül :) Minden oldal mást ír látod … nincs egyetértés. Nekem nem úgy tűnik, mint ami ki akar törni… idő mindent eldönt. Te bízol benne kitőr nekem meg mindegy…. Max te eszel mérget a végén. Nem én kockáztatom a pénzem ebben! Szóval nyugtasd magad :) Megbízhatósági valószínűségre ez az oldal nem sokat ír …h kitőr
Itt azt ìrjàk,hogy bikapiacon a kitörès irànyàtòl függően lehet trenderősìtő ès trendfordìtò is. Szòval ne vegyèl rà mèrget,hogy esni fog. Èn egyèbkènt hosszùtàvù befektető vagyok, 2500 alatt nem vagyok hajlandò megvàlni tőle.https://elemzeskozpont.hu/ekalakzat-tozsdei-kereskedese-megbizhatosaga-jelzesek
Mikor nem sikerül az embereket manipulálnod, akkor kezdesz ilyen szánalmasan viselkedni! Nem tesz jót a túlsúlyod mellett a refluxodnak a sok hazudozás, és ez a viselkedés sem! Valami normális Gadtrost keress pl: Duna Medical egész jó hely ajánlom… nem a tartósítószeres kenyeret kell enni, az nem segít :( Tuti a vérnyomásod is kezd emelkedni, nehogy baj legyen! Egészséged fontosabb, mint a pénz! Néha szembe kell nézni egy komolyabb pénzügyi veszteséggel :( Egy beteges szervezetet nagyon megviselhet az ilyesmi… múltkor a Richter… mindig van valami az életedben mostanában. Kicsit sétálj, levegőzz és nem fordulsz így ki magadból!
Appeninn Holding Nyrt.