Ezek a kinaiak jók, ez a bambuszos 1990ft igy elvitelre, ezt most bedobom azt kicsit lepihenek aztán presszózok 1et. https://kepkuldes.com/image/te8OHYu
Hát Kszsah Ur nem tudom, ma kicsit enyhult, de még dagadt es fáj is, a doki szerint vmi nehezett nyitottam ki, de nem emlékszek ilyenre.Hozott ilyen apranax krémet azzal kenem, ez jo is rá, meg jegeljem néha mert gyulladásban is van...annyira nem foglalkozok vele, de persze zavaro mert jobbkezes vagyok...szerintem gyógyul mert tegnaphoz képest sokkal jobb.
Köszönöm Kszsah Úr, itt esik az eso...szemerkél...postán voltam, feladtam csekkeket, tippmixet, vettem kinait ez lesz az ebédem este meg majd vágok egy kis szalonnát.Nejem rokonlatogatóba ment Szombathelyre, igy onelláto vagyok ma.Bejottem egy froccsre a belvarosban, megiszom azt hazamegyek....Önnek is szép napot kívánok!
Balázs mellett, főigazgató asszony is készüljön, ezek magyar adófizetői forintok voltak ..tízmilliardos tételek....de vossza kellene menni egészen kb 10 évet hogy ez hogy folyhatott ott ilyen formában....!Főigazgató asszony pedig azért kapta a fizetését hogy ezek megfelelő elköltését felügyelje.Lady Justicia-nak ez nagyon nem tetszik.
Dobbenetes.....az ismert zenész családja bemegy beadatni palyazatot egy más nevén levő cégnek...majd ez a cég megkapja a penzt es szamlázik az ismert zenész 2 csaladtagjának levo céghez..részletek hamarosan!
A CBRE Investment Management sikeresen lezárta a budapesti Corner 6 irodaház értékesítését – jelentette be a cég. A tranzakció tárgyát képező ingatlan mintegy 6300 négyzetméternyi, teljesen bérbe adott irodaterületet foglal magában. Az eladás további részleteit – beleértve a vevő kilétét és a vételárat – egyelőre nem hozták nyilvánosságra.
Ha legközelebb meglátja az Igazságosság Asszonyának szobrát, ne feledje, hogy valami nagyon fontos dolog szimbóluma: a mindenki számára való igazságosságra való törekvés.A szobrot néha „vak igazságszolgáltatásnak” nevezik, mert be van kötve. Ez szimbolizálja pártatlanságát, vagy azt, hogy hajlandó mindenkit igazságosan megítélni, tekintet nélkül a vagyonára, státuszára vagy társadalmi helyzetére.
Szombaton 10 órakor kezdődik az új Országgyűlés alakuló ülése, mely során képviselői eskütételre és Magyar Péter miniszterelnökké választására is sor kerül.
Pont erre gondoltam....a volt vezerkar főnököt meg a szinte ingyen tartott oráiról is azonnal eltávolították....remélem figyel majd a leendő Miniszter Úr...
Ezeket 1990 körül úgy hívták, hogy ejtőernyősök. Várjuk csak még, kik azok a szánalmas menekülők, akik most hirtelen csak egy szürke állást szeretnének még gyorsan lefoglalni, amíg úgy gondolják, lehet.
Viszont kívánom Kszsah Ur Önnek is.Most kijöttünk a hegyre de megyunk már hazafele, a jobb kezemen a mutatoujjam még mindig dagadt sajnos, kénytelen vagyok a poharat is ballal emelni...hazaerunk 1 froccsre beugrunk a presszoba meg feladom a mixet.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi