Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 2025. 08. 16. 20:32
Abba gondoljatok bele , hogy sok kényszer sorozott ukrán olyan mint Ti; azt 1 hét “ kiképzés” után megy az éles frontra .. 
kata311
kata311 2025. 08. 16. 20:11
Előzmény: #19954  Mokus14
Hol élsz ember???
Szabi csak megmutatta mi is a háború a valóságban, szó nincs bosszú felélesztésről, sőt inkább arról, mindent meg kell tenni a háborúk lezárásáért, újak megakadályozásáért.
Szabinak:  a mai ötvenesek épphogy megúszták a sorozást, papírt még kaptak róla, de amikor megjelentek,  hazaküldték őket.
feketemelos
feketemelos 2025. 08. 16. 18:03
Jó lenne ha valami összetákolt horroros zagyvaság lenne , de nézz utána mik történtek a volt jugó tagállamok háborúja  során (népírtások ) vagy többek között a magyar békefentartó rendőrök,  katonák beszámolója is érdekes lehet Kambodzsáról ( kb. 1,7–2 millió ember a lakosság egynegyede halt meg éhhalál, betegség vagy kivégzés kínzás  következtében ) vagy Afganisztánról.
Borisz 2025. 08. 16. 17:07
Normális ember nem akar háborút.
És igen, egyéni sorsokban a pokol minden szenvedése jöhet el.
Filozófikus kérdéssel állnék viszont elő, amit én magam meg sem kísérlek itt megválaszolni. Mi van, ha a háború eljön értünk, pedig nem akarjuk. Ha megtámadnak?
Mi legyen a reakciónk, mint egyénnek és mint szervezett államnak, társadalomnak?
Adjuk meg magunkat kényre-kedvre, remélve, hogy legalább a puszta létünket meghagyják? Vagy védekezzünk, akár a csodában is reménykedve?
Hogy nagy történelmi személyiségeket se hagyjak ki: Orbán Balázs, vagy Winston Churchill mutatja nekünk a helyes utat?
Kawaszabi77 2025. 08. 16. 15:41
Jelenleg a médiában mutatható,elsül a löveg,következő kép egy romos ház,és ennyi!Utána a szépkis bemondócsaj képe,aki mondja amit kell!Ez nem adja át a sava-borsát teljesen a dolgoknak.
Kawaszabi77 2025. 08. 16. 14:39
Beszélgess emberekkel,akik voltak háborúban szerintem,meg aki beszélt olyannal aki volt!
Mokus14 2025. 08. 16. 14:32
Előzmény: #19953  Kawaszabi77
Minek ez az ijesztgetés??? Teljesen felkorbácsolni az indulatokat, rémtörténetekkel feléleszteni a bosszút ! Miféle újság ez ahol ilyen elvadult cikket lehet megjelentetni ??? Felelősségre kell vonni az ADMINISZTRÁTORT!!!!!
Kawaszabi77 2025. 08. 16. 13:48
Különben sokan bele se gondolnak ilyenekbe,meg hogy mi zajlik most is!Mikor eltalál egy kalasnyikov golyó,bemegy,de ahol kijön,az nem szép látvány!Nem olyan mint a filmekben!Ez a 45-50éves korosztály,aki még volt katona,meg az idősebbek igen,fel tudják fogni,meg bele tudnak gondolni!Én sejtem mi a háború,öregapámék átélték,meg 500 olyan öreg mesélte el,aki ott volt!egy orosz fogságot,fűrészporleves,csalánleves,stb!Meg jugó háború ott volt,mikor a szomszéd átjött,akivel este együtt grilleztél,másnap a feleséged nyakára húzta a hurkot,megerőszakolta,azt a kocsi után kötötte,kihúzta a dögkuthoz,ott fejbe lőtte,és röhögött egy jót!Ezeket kéne promózni,hogy ilyenekre készüljön fel mindenki,ha háború lesz,mert ez a háború!Nem az hogy veszünk az ország 5 helikoptert,és készen is vagyunk a háborúra!Csak gondolatébresztőnek mondom ezeket!Nekem volt szerb haverom aki harcolt Arkan tigriseivel,mutatott videókat!Meg van horvát haverok,azok is meséltek dolgokat!Én is jártam le akkor,nem harcoltunk,de a háború az nem játék!Lelőnek mint a kutyát poénból is,és ennyi,nekünk is volt előhúzták a kalasnyikovot,és mondták 1percünk van eltakarodni,aki marad,az utána sehová nem fog menni többet!Egy szerb barátomnak kiverték a horvátok kalapáccsal a fogait,hogy mondja meg hová dugta a márkáját,mert tudták hogy 4évet tengerjáróhajón dolgozott előtte szakács volt,és van otthon pénze!Átmentek 4en csuklyába reggel 5kor!Pont a múlt héten futottam vele össze,egy órát beszélgettünk!Tudna mesélni háborúról!!!Lennének sztorik,de nem mondom!Na ezért figyelem én a híreket,nem is a híreket,hanem hogy mi mehet a háttérbe!Most ment a napokban Jugoszlávia lángokban,megnéztem megint,aki látta el tud gondolkodni mik voltak!Sebrenica,Ratko Mladics,Radovan Karazsics, Szlobodan Milosevics,stb!Ha valaki még nem volt ilyen helyzetben,elmondom,én voltam,mikor az életem volt a tét,és olyankor az ember tudjátok mire képes?Mindenre szó szerint!!Én csak arra az egyre emlékszem,hogy az volt bennem,hogy látni akarom a fiamat,és bármit megcsinálok bárkivel,csak hogy onnan kikerüljek!És nem tudatosan csináltam akkor már amit csináltam,hanem ösztönösen,és nem is emlékeztem rá,csak a fiamat láttam magam előtt,semmi mást!Szerencsére súlyos testi sértések lett csak,meg önvédelem volt nekem,de ha ez nem lett volna elég,akkor baj lett volna!Ennyit háborús dolgokról!Ilyeneket nem mutat be a Tv!Meg aki elég egy bombától!Ott olyan szag van,stb.Csak aki fiatalabb generáció,ezekbe gondoljon bele,meg eszerint nézze a híreket is!Nem a számítógép előtt ülök egy Red Bullal,és lelövök 600embert egy óra alatt a valóság!Az egy álomvilág!A valóság meg az,hogy ilyen dolgok zajlanak,nem messze tőlünk,ezt meg kéne oldani,de a pénz megint fontosabb,mint pármillió szerencsétlen nyomorult ember,akinek a bőrére megy ez!Szóval aki pénzt ad háborúra,meg támogatja,az soha nem fog odakerülni,de aki ott van,az megszivta!Bocs ha a sztorik nyersek voltak,meg akinek megzavarta a jóizlését,vagy akármit!De ezek megtörténnek a háborúban napi 800x mindenhol lehet!ilyen sztorikat kéne elmeséljen aki az oroszokkal akar harcolni,vagy bárkivel,hogy nem az atom a baj,ott 1mp alatt mindenkinek annyi lesz,hanem amikor háború lesz,meg harcok,az mit jelent valójában!Sokan nem sejtik!Meg a velünk ez nem történhet meg úgysem gondolkodás!Biztos???Amúgy még egy:Naponta 100 híradó van,háború,stb!Mutattak be akár egy lelőtt,vagy elégett embert is a tévébe emberek hogy az milyen a valóságban???Nem gyanús????Kéne pedig!ja akkor nem lehetne kiállni,hogy mi erre adunk dollár meg euró milliárdokat igaz?Emberi jogok?Mikről beszélünk megint?Semmiről kábé!Na meg ha véget ér a háború,van 1 millio gyilkos akkor,aki munkanélküli lesz,vagy mindegy mennyi!(Elemzők mondják ezeket)Azok kis százaléka,aki olyan beállítottságú is,máshoz meg nem ért, mondjuk,kimegy németbe,vagy idejön!Mondják neki,te a Jóska tartozik 200 millióval,itt van 10 millió,lőd fejbe azt kész!Neki ez olyan feladat,mint én veszek egy kiflit a boltba kábé!5perc!Láttam ilyen sztorikról is gazdasági számitásokat,hogy milyen mozgások lesznek ilyen téren is!Ennyit a háború témáról!Na mi megyünk fürdeni,haverok,család,mindenki!Szép napot mindenkinek!
mcbull 2025. 08. 16. 12:53
Előzmény: #19950  Kawaszabi77
Így van! Csak arra jó a háború az EU-ban, hogy több pénzt tudjanak lenyúlni a prüsszeliek! 
mcbull 2025. 08. 16. 12:50
Toka Úr! Köszönöm szépen a javítást!:)
Kawaszabi77 2025. 08. 16. 11:45
Ez az egész olyan mint a migráció,1 perc alatt megoldható lenne,ha meg akarnák oldani!Kábé olyan szint ez is,hogy mondanák nekem álljak ki Tyson Fury-val boxolni,adnak mindent,kesztyűt,pénzt,fizetik az edzöm,amit akarok,és csapjam le!Óvodás szintű gondolkodás van az EU-ba!Lengyel,Francia,Angol,Német főhülye vezérekkel!Amúgy nézzetek már körbe EU-ba is!Ki fog itt harcolni ha lesz valami?Ez a sok kutyasétáltató fiatal,aki egy pofont nem kapott életébe?Egy csirke nyakát nem tudnák elvágni szerintem,inkább éhenhalnának ha arra kerülne a sor!Hogy látjátok?Iskolába viszik kocsival a 18 éves gyerekeket,mert mindig van valami,vagy meleg,vagy hideg,vagy esik az eső!Ezek fognak az Ivánnal szuronyos közelharcot vívni èletre-halálra majd,vagy bárkivel?Én nem látok erre sok esélyt!
Toka 2025. 08. 16. 11:41
Előzmény: #19948  Kawaszabi77
Igen, nagyon jól összefoglaltad Szabi.
Kawaszabi77 2025. 08. 16. 11:30
Putyin-Trump találkozó:pont az lett a vége,amit vártam is!Háború megy tovább!Tegnap az Oroszok ballisztikus rakétát lőttek ki Ukrajnára,várható volt,gondolom ez volt a válasz az Ukrán dróntámadásra!Annyi hogy legalább a 2 nagy hal megbeszéltek pár dolgot,és egy III. Világháború talán nem fenyeget,ez viszont jó!De a realitásokat amíg nem ismerik el se USA,se EU,főleg az EU,addig semmi sem lesz!Annyi hogy az EU vágja tovább a fát maga alatt,ezt meg az úniós polgárok fogják továbbra is kurva keményen megfizetni!Változás semmi.Mesék meg a szokásosak!
Toka 2025. 08. 16. 09:13
Vaktyuk Ur kis pihenőre távozott.😢
Kawaszabi77 2025. 08. 16. 00:13
A fiamnak nyitottam egy TBSz-t 24 nyarán!Vettem neki Richtert meg MOL-t 50-50%ba,oszti után eladtuk!Amúgy is volt haszon rajt,Richteren talán 1000ft felett volt osztival/db!Utána 4ig be mentem,azt 95%ba 4ig-eztem a pénzzel,a többi Wabi volt!Most 120% haszon van rajt jelenleg 14-15hónap alatt!Csak érdekességnek mondom,most néztem!
Kawaszabi77 2025. 08. 15. 23:40
Előzmény: #19936  Marika113
Ezért vigyázok én már a kispapirokkal!Ott nem lehet tizmilliókkal ugrálni!És könnyen bent lehet maradni!Wabiba nekem volt nagyobb mennyiség annó,azt se tudom miért kezdtem venni mai napig se 2200 körül,de mikor láttam mocorog,akkor vettem tovább!Azt mikor jött a Tiborcz,és kellettek neki a papirok,hogy meglegyen neki a %-ja,akkor már tudtam hogy nyert ügyem van,mert addig kell vegye,míg meg nem lesz,azt akkor ki is szórtam mindet!Talán ott volt először hogy 8számjegyű hasznot realizáltam egy papíron,és elég rövid idő alatt!Pontos számokat fejből nem tudok,de arra emlékszem,hogy akkor nagyon örültem neki!Nekem az nagyon jó pénz volt akkor!Ha valakit érdekel,meg tudom nézni a pontos számokat is,ilyen 50% körüli hasznom volt kábé!Most is ott vagyunk,a fiamnak vettem 3700on,nekem meg 3900ft a belépőm!osztival már 5500ft körül vagyunk!De most nincs sok papirunk,mert 4ig-be mentünk,azt ott  kereskedtünk 24 év végén!Ha csak igy marad,akkor is 40-50% körüli éves hasznunk lesz,az nekünk jó már!!
Toka 2025. 08. 15. 23:17
Előzmény: #19943  Marika113
Igen az volt.Most lepihenek.
Marika113
Marika113 2025. 08. 15. 22:11
Ez egy tok jó nap
mcbull 2025. 08. 15. 21:41
Előzmény: #19939  Marika113
Akkor az intézményesített csalás! Végülis...éghetnek a mrdok, maximum az üvegháztartást bolygatja meg...
mcbull 2025. 08. 15. 21:37
Előzmény: #19940  Toka
Köszönöm szépen:)

Topik gazda

Toka
3 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek