Megakránnál kevés nyugodtabb részvény van . Ha a kutyának sem kell és akciós akkor a vételi oldal 3,68 az eladói 3,86 kb .. ez alá nemigazán megy 4-4,1 így vehető . Azt majd felhizzák néha 5-6 közé is . A vertikális úgy viselkedik ahogy egy normális részvény 10 előtt , de még mindig vagy 2 Ft a spekarész . Az éppduferrt már nem csak spekák veszik ,de nagyon sérülékeny . Spekák hirtelen kiszállnának csorog na kb 7 ig ..
Igen, itt a kispapírokkal lehetne szépen keresni, mert 5-10% ot napok alatt hozza, nem úgy mint a blue k. Persze, vihet is gyorsan! Megakránt tartom a legveszélyesebbnek,vertikal még talány merre indul, a 10 ft lehet nem megy neki. Épduferrben van még erő.
Az őrmester az kereskedhetetlen szó szerint. A cég vezetés kb semmit nem csinál a részvényesekért, még olyan “ hírt” sem generál amire lehetne spekázni . Másik halál az amixa …
De meg is értem mindenki keresi a lehetőséget .Pénzt szeretne kivenni .Ki így ki úgy , néha bajba is vagyok , hogy tudok tanácsot adni olyannak akinek más a lehetősége , tudása stb.
Köszönöm szépen! Érdekes spekának tartom! Az információt próbálom elcsípni mindenhonnan, de különösebben nem ülök fel senkinek. Persze, én döntésem, csak magamra vagyok bosszús, ha valami rosszul sül el.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi