A HiRain Technologies piacra dobta az LRR615-öt , egy gyártási célú, nagy hatótávolságú képalkotó radarrendszert, amelyet Arbe Robotics (Nasdaq: ARBE) lapkakészlet hajt. A rendszer, amely Kína első nagy sűrűségű hullámvezető antennáját tartalmazza, már elérhető az OEM értékelésére.Az LRR615 a jelenlegi piaci radarokhoz képest 10-szeres érzékelési képességet kínál , rendkívül nagy felbontást és megbízhatóságot kínálva minden időjárási körülmény között. Költséghatékony és méretezhető képérzékelőként kiegészíti a kamerákat, és alternatívát kínál a LiDAR-hoz.A HiRain befejezte az LRR615 rendszerintegrációját, kalibrálását és validálását, így készülve a gyártás évi több tízezer darabra való skálázására. A rendszert L2+ és L3 autonómia alkalmazásokhoz tervezték a kínai autonóm vezetési piacon.
Nem véletlenül jegeli ezt a témát MP, ez kb a 3 évvel ezelőtti háborús ütőkártyához hasonló és az ő (vagy inkább a Néppárt) álláspontja nem kompatibilis a választók akaratának többségével. Kicsit olyan túlmisztifikáltnak tűnt nekem ez a "mezőgazdaság majd mekkorát szív vele" riogatás, aztán néhány hónapja egy középiskolás osztálytalálkozón mesélte az egyik volt osztálytársam, aki valami baromi nagy területen gazdálkodik, hogy az a fekete föld (csernozjom) Magyarországon a földek kb 15%-a és 40cm vastag, addig az ukránoknál ez 90% és 8 méter vastagságú... Plusz a gmo-s cuccok, amerikai vegyszer stb, miatt gyakorlatilag teljesen versenyképtelen Európa keleti fele, ahová rövid úton eljut a termék.
Egyetértek. Gyere máskor is, legalább itt vannak magasröptű beszélgetések. A másik kedvencem, hogy vegyük fel Ukrajnát az Unióba. Én is támogatom a felvételüket, csak ez körülbelül 2040-ben aktuális.
100 eves, olyan mintha uj lenne...ja es kepzeld mikor vettem tele volt szentképekkel....azok kozul is szerintem tobb is 100 ev korul van...de még annak nem neztem utánna...csak becsulni tudtsm azt hogy 110 es 85 ev koztiek.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi