FELHÁBORODOTT..... .kicsit átirtam a szövegét, ha már volt oly kedves cigeseket idegesíteni.....nézzük: farkasfu ma, 13:48Előzmény: #6295 hekkiFigyelem, átverés, hamísítás történt Toka által!!! Délelőtt felvázoltam a CIG kitartók topikjában, hogy mi látható a CIG chartomon, de chart nincs továbbra sem! A felvázolt helyzetet Toka átírta Appeninn elemzésre és kicserélte benne a számokat adatokat! Kockaveto1 szóvá tette, erre fel Toka rám hivatkozva hárított! ("Ez Farkaskoma szovege volt, mas topikban:) ") Szóval itt tartunk.... 0 0
A forint árfolyamára tett ritka megjegyzést a kormányfő. Orbán Viktor hétfőn azt mondta, hogy csak idő kérdése, mikor erősödik a forint 400-on túlra az euró ellenében. Ez az idő villámgyorsan eljöhet, megkezdődtek a béketárgyalások, ami felbolydítja a piacokat.
Törölt felhasználó2025. 02. 18. 12:36
Én továbbra sem tervezek App pakkot, egyrészt mert késve indult másokhoz képest - másrészt a saját pozícióinkat menedzselem .. Mindenhol nem lehetünk ott .. nem is kell
Nem kell vele foglalkozni . Farkasfu csak védi a befektetését. Gyanítom Appban rendelkezik a legnagyobb pakkal ezért nem örül ha bizonyos emberek , akikről gondolja- hogy követhetik őket - , negatívumokat írnak le . Most törlesztés képen Ő meg minden véleményes dolgot ki fog emelni Cigben , meg Akkoban is . . Nem kell vele foglalkozni .. Ha Ő is ír Cigben , az csak jó reklám 😂
Csak Farkasfű megtévesztéseire akarta felhívni a figyelmet. Kicsit sem fura, hogy a cig topikba akkor jelenik meg rendszeresen, amikor korrekciót sejt (ami vagy bejön vagy nem), emelkedéskor meg mélyen. Közben meg ugyanennek gyakorlatilag a fordítottját csinálja az app topicban... Jó lenne ha ennek a viselkedésnek a káros hatásait egyre többen felismernék. De egyébként igazad van, a félreérthető megfogalmazás nem mindig célravezető. Én mindenesetre az app és cig pozimat is tartom, így nincs okom egyik ellen sem szurkolni, szemben egyesekkel...
Törölt felhasználó2025. 02. 18. 12:23
Úgy látom a 4 ig elérte a telekom árazását így most többé kevésbé lecsengett ez az erőteljes emelkedő szakasz 👀 De nálam éves távon mindkettő nyugodtan vehető itt is ..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi