Topiknyitó: badsector1 2024. 02. 28. 07:57

Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)  

"A 444 több forrásból is úgy tudja, hogy az elmúlt napokban Magyar azon dolgozott, hogy összehívjon egy kört, ami egy jövőbeli párt magja lehet."
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 18. 21:17
Előzmény: #8239  Dehogynincs
nem halgatta le tévedés-a poloskák a fideszesek mert ők halgatták le-izraeli lehalgatási botrány vegyük már észre fidesz a gerenda.és összenyomja a népet.a poloska had
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 03. 18. 19:44
Orbán (szombat) : „A mai ünnepi összesereglés után jön majd a húsvéti nagytakarítás – átteleltek a poloskák”.
Orbán (hétfő): Miért poloska? Mert lehallgatta a feleségét. Ha nem hallgatta volna le, nem hívnák így.
___________ egyes szám, többes szám _________
Ez tananyag már az általános iskola második, harmadik osztályában is.
A kormányfő ennél tanulatlanabbnak (butábbnak) nézi az alattvalóit. Az benne a szörnyű, hogy ebben igaza is lehet.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 17. 15:09
Ez az oldal jelenleg nem érhető el.Ezt egy olyan műszaki hiba okozhatja, amelynek elhárításánezt látni palotás jános-de magyar péter oldalán-na mikvannak????????????????
badsector1
badsector1 2025. 03. 17. 08:39
"Köszönjük, hogy személyesen 150-200 ezren, míg az online térben már több mint 3 millióan megtekintettétek a tegnapi rendezvényünket. 
A propaganda sokat látott szakértőinek pedig jó vergődést kívánunk!"

Orbánra még nyolcezren sem voltak kíváncsiak, jó irányba haladnak a dolgok.
randomly 2025. 03. 14. 21:01
Előzmény: #8232  ronaldinyo
Velem ha elindul az autó reggel akkor biztosan, autópálya matrica megvéve. :-)
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 14. 17:23
Előzmény: #8232  ronaldinyo
délután már nem lesz eső -csak orbánnál délelőtt
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 14. 17:22
Holnap 15.00 órakor találkozzunk Budapesten, az Andrássy úton a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között! Hozz magaddal még két embert! Petőfi és a márciusi ifjak helyett a Nemzeti Múzeumnál Paszkevics és Windisch-Grätz lép fel. Utoljára.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 03. 14. 15:03
A Nézőpont Intézet kihozott egy felmérést, ami a Fidesz támogatottságának enyhe csökkenését mutatja
https://telex.hu/belfold/2025/03/14/nezopont-intezet-kozvelemeny-kutatas-marcius-fidesz-tisza-part-mi-hazank
A Nézőpont grafikonjáról ugyanakkor több érdekesség is leolvasható. Például a Fidesz „legvalószínűbb listás eredménye” ugyanúgy 2 százalékponttal csökkent december és március között, mint a Tiszáé, ám a kormánypárt esetében a Nézőpont nem ír egyértelműen csökkenő tendenciáról, vagy arról, hogy „2025 eddig rosszul alakult volna a hibát hibára halmozó” Fidesz számára.
...
A felmérés szerint a Mi Hazánk az elmúlt hónapokban erősödni tudott. Most vasárnap akár 9 százalékos eredményt is elérhetnének. „Nem véletlen, hogy Toroczkai László pártjának több programpontjának megvalósítását is felvállalta a kormánypárt” – jegyzi meg a Nézőpont Intézet. Más párt viszont nem jutna már be a parlamentbe: „az aktív választók 4 százalékát elérő Demokratikus Koalíció számára élet-halál kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc lakókocsis kampánya sikerül-e. A Kétfarkú Kutyapárt (3 százalék) és a Momentum (1 százalék) is messze van a küszöb elérésétől” – írták.
__________ átszab _______
Orbán bármikor átszabhatja a választási törvényt a vélt érdekei szerint.
Eltörölheti a győzteskompenzációt, ha az a tiszának kedvezne.
Eltörölheti az 5%-os bejutási küszöböt, ha azt mérik a mekiben, hogy ez a tiszából többet morzsolna le mint a fideszből.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 13. 20:09
No, akkor eljött az idő, most valóban lehet tenni a tűzszünetért! Gondolom, megvan Putyin száma. Rá kéne csörögni, hogy ott van az asztalon az amerikaiak által kitárgyalt és az ukránok által elfogadott dokumentum. Nos?
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 13. 20:08
márc 15 öt elmossa az eső
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 03. 11. 15:15
A királyi rádióban egyre gyakrabban szerepelnek az óellenzéki képviselők a saját hangjukon.
Z. Kárpát Dániel például a fidesz elképzeléseit adja elő a saját hangján.
Pár hete a győzteskompenzáció eltörléséről beszélt.
Ez a győzteskompenzáció eddig a fideszt segítette. Viszont ha a meki egy év múlva azt méri, hogy a győzeskompenzáció a tiszának kedvezne, akkor kéznél lesz az Z. Kárpát Dániel "ellenzéki" képviselő javaslata a választási törvény átírásáról.
MP viszont nem szerepel a saját hangján a saját témáival.
Ugyanugy szapulják, ahogyan a kegyelmi ügy előtt szapulták az azóta már összetöpörödött, de még ideiglenesen az országgyűlésben állomásozó ellenzéki pártokat.
bronz 2025. 03. 10. 18:10
Minden megélhetési óellenzéki képviselő, aki elindul külön a Tisza ellen, az hozzájárul az újabb Pedofidesz győzelemhez.
15 évig semmit sem csináltak, asszisztáltak a Pedofidesz diktatúra kiépítéséhez.
Kizárólag Hadházy Ákosnak lenne keresnivalója 2026-tól a Parlamentben, egymaga többet tett, mint a DK, MSZP, Jobbik, LMP,  Momemtum, PM moslék együtt.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 03. 10. 17:51
Adalék ahhoz, hogy egyre több óellenzéki párt jelenti be, hogy sok helyen vagy akár mindenhol állít 2026-ban saját jelöltet.
LT-től eltérően nem kiábrándult ballibsi vagyok, hanem kiábrándult fideszes. A magánnyugdíjpénztárak kifosztásánál ábrándultam ki.
______________Levitin Dávid: Büszke vagyok rá, hogy fideszesek is nézik a Dave Világát
https://kontroll.hu/cikk/belfold/2025/03/04/levitin-david-bueszke-vagyok-ra-hogy-fideszesek-is-nezik-a-dave-vilagat
..."K.: A Fidesz mellett a DK-t és különösen annak elnökét, Gyurcsány Ferencet sem kíméled…
D.: Miért, kéne? Én nem kiábrándult fideszes vagyok, hanem kiábrándult ballibsi. Sosem szavaztam a Fideszre, de Gyurcsányra sajnos igen.  
Hatalmasat csalódtam Gyurcsányban, amikor rájöttem, hogy valójában nem a győzelem a fontos a számára, hanem az, hogy örökké ő legyen az ellenzék. Persze azóta szembenéztem önmagammal is. Rájöttem, hogy nem csak emiatt kellett volna kiábrándulnom. Ezt egy picit szégyellem is. Bőven lett volna okom már sokkal előbb kiábrándulni, de Orbán Viktor mindig elérte, hogy leszavazzak ellene. Bárkire. Akinek éppen a legnagyobb esélye volt vele szemben. Ez egy óriási hiba volt a részemről.
Viszont ma már kímélem Gyurcsányt, mert szerencsére ma már lényegében nem létezik. Politikai értelemben. És nem is érzem úgy, hogy foglalkoznom kéne vele, mert nem tartom már tényezőnek. Mi vagyok én, ATV, ami rendszeresen politikai hullákat próbál defibrillálni? Ami régen leszerepelt politikusok és politika közeli emberek szellemeit engedi be a stúdiójába?"
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 03. 09. 07:05
Hadházy Ákos nem zárja ki, hogy lesz egy másik szervezet, mint a Tisza, és szívesen megmérkőzik a Tiszával egy előválasztáson
https://dullszabolcs.substack.com/p/otpontban-podcast-hadhazy-akos-elindulok
Hadházy azt mondta, megértette Magyar Péter üzenetét, hogy a Tisza nem kíván sem vele, sem más régi képviselőkkel együttműködni.
__________ kétpárti _______
Az usá-ban van előválasztás, de ott ez kétpárti műfaj.
2024-ben tartottak külön-külön republikánus párti és demokrata párti előválasztást.
Itthon az összefogás 2022-es előválasztásán nem vettem részt, pedig ellenzékinek (szinte örök ellenzékinek) tartom magam.
Számomra elfogadhatatlan volt, hogy olyan pártra szavazzak, amelyik összefog általam elutasított pártokkal.
A választás után kiderült, hogy ez százezrek számára szintén elfogadhatatlan volt. (a mihamó vélhetően főleg a jobbik rovására erősödött meg)
Ezért megértem, ha valaki ellenzéki, de mégsem szavaz a tiszára.
Hadházyt én is jó (ó)ellenzéki képviselőnek tartom, bár MP-hez hasonlóan neki is van fideszes priusza.
A sakkban is van olyan, hogy tisztet vagy gyalogot áldoznak be vagy kell beáldozni a győzelemért.
Dehogynincs
Dehogynincs 2025. 03. 05. 09:38
Iránytű Intézet: Negyedmillió fideszes vándorolt át a Tiszához
https://telex.hu/belfold/2025/03/05/iranytu-intezet-nagymintas-felmeres-tisza-fidesz
„Magyar Péterhez nagyjából negyedmillióan vándoroltak át a kormánypárttól, a Fidesz-szavazók választási kedve is bezuhant”.
A kiábrándult fideszesek mítosza 2022. április 25
https://hang.hu/koffein/a-kiabrandult-fideszesek-mitosza-139893
"Nagyjából teljes az egyetértés a választási eredményt értékelő elemzők körében, hogy az a választói csoport, amelyet Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként megcélzott, lényegében nem létezik. Vagyis nem lehet kiábrándult fideszesekről beszélni, így az ő megszólításukra épülő politika is eleve kudarcra ítélt."
____ nagyot fordult ___________
Negyot fordult a világ a kegyelmi ügy óta.
ronaldinyo
ronaldinyo 2025. 03. 04. 20:58
Hadházy: Együtt kell működni Magyar Péterrel! – Gulyáságyú podcast

Topik gazda

badsector1
badsector1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek