Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A nagyok hetek óta mentek cashbe . A kicsik most tették meg amit a nagyok már rég.. vagyis a kicsik dupla bukóba vannak adott esetben mert a nagyok már helyet is foglalhattak..máshol.. így megyén ez
A kis rohadékod holnap újra megkérdezem .... honnan a tökömből találta ki egy hónapja ... persze ez még nem az alja ... ha jól sejtem -> randomly
2026. 02. 17. 19:55
Előzmény:
Placi82
A reg-re nem írtam robotot, most félre
álltam az ezüstből ... ezt "kérték" megkapták. Kivárás van. Az ügynököm
azt mondta ha ma veszek nem áll velem szóba. :-) $65 -nál kérdezgessem
... mondtam hogy kihúzom a konnektorból :-)
Arany. Ha jól számolom a csúcstól a 20% az kb. 4300. Szóval van még bőven tér lefele, Palinak igaza lehet. When gold drops sharply, retail investors sell. Hedge funds cover margins. Headlines declare the rally over. Central banks tend to keep buying. In 2022, gold fell roughly 20% from its March peak to its September low. Central banks responded by purchasing 1,082 tonnes — the highest level since 1950. In 2023, rising interest rates pushed ETF investors to trim positions. Central banks filled the gap. In 2024, they added another 1,045 tonnes. Three consecutive years above 1,000 tonnes, through rate hikes, dollar strength, and price volatility alike. The pace slowed in 2025 — 863 tonnes, as record-high prices prompted more measured buying. But that figure still sits nearly double the 2010–2021 annual average of 473 tonnes. And heading into 2026, a record 43% of central banks indicated plans to increase holdings, with none anticipating a reduction. One honest caveat: February and March data isn’t published yet, so we’ll be watching those numbers as they land. What we can say is that over the past four years, price dislocations haven’t changed the strategy. They’ve created opportunities.
Ezüst 100 %off, de annak a javát már 2 hete kezdtem leépiteni mert nem tetszett hogy túl nagyot estek a primer bányak. Az arannyal beragadt ám azt tegnapelőtt és tegnap 40%at kivegeztem. Nincs TŐKEÁTÉTEL, tehát bármeddig bírtam volna. De eltettem a profitot. A maradék meg ott van, és marad..... Ha 3000 lesz az arany és 1/3 ára esnek is azon banyak arfolyama akkor is tartom. Nincs szükségem a pénzre. Itt állok nyakig cashben és szar a dollár, euró és huf is. Hova meneküljek??? Vegyek belvárosi 2 szeresen tularazott lakásokat?🤣 Jó ez így, figyelek a pályán.. Egyet se félj... Értem mit mondasz, de így döntöttem. Pont. De köszi amúgy.
Kurdokat felejtsd el....mert hova is mennek ha vesztenek???? Elarulnad? Holdra? Azerinek meg nem harcolnak Izrael oldalán.. Felejtsd el. USA-Izrael menjen csak be pokolba.... Nyugodtan.. Ha akarnak. Ne másnak a f.szval verjek a csalánt. Tanuljak meg....!
Azt a mainstream lehoztak mi szól az arany ellen. Csak a "mellette" van agyon hallgatva a mostani helyzetben!!!!!!!! De hát ha valamit megtqnultam, az az hogy a narrativak szamitanak..... Ami megjelenik a Barronsba, Reutersben es a WSJ ben. Az számít. Csak hát kinek a tulajdonaban vannak ezek a mediák..????? Ehh, hagyjuk is. Ez a 2 - 3hét volt az elmukt 10 év legszarabbb 2 -3hete... Még a covidot is profin lekereskedtem.... Mert olvastam a virusrol Kínában, Vuhanban.... Hamarabb 3 héttel minthogy a mainstream felkapta. De ezt most beszoptam......
Én megoldhatónak érzem azt , hogy a koalíciós erők több hadszíntéren kurdokkal azeriek kel megerősítve tudjanak valamennyi eredményt elérni. De ha Kína nem jut olajhoz —> Taiwan nyekk . De lehet így is ..
Tényleg aranyat kell venni ha háború van? 1 hónap alatt esett 9,83%-ot ezüst 11,78%-at. SP500 3,82% nasdaq 3,52% USD/EUR +1,86% Jó ezek határidős árak ... a fizikait az sem tudom hol kellene megnézni :-) OTP -7,67% A héten minden állam kötvényem és Diszkont Kincstár jegyem maradt az államnál, nem hoztam pénzt a piacra.
Z is ez a csapat. Gondolom tudod. Csak ő, végrehajtó samesz..... 😉. Szegény ukránok meg .... Csak parasztok a sakktablan.... Na de mindegy ez van atutotte az. arany a 4550 szintet. :(
Tudom, látom, petrodollár über alles. Mennyi civil ember halt meg ezért .... Ha már aranyat nem tudtak a dollár mögé tenni, oda tettek hogy mindenki az olajat és az összes nyersanyagot dollárban köteles elszámolni. Aki ebből ki akart ugrani Putyintol Mubarakik, Kahadafiig az mind megtamadtak. Putyin élte tul csak az elmukt 50 evben (idáig)
Rosenfeld az Rakosi elvtárs volt. Kevered. :) Kohn Béla az meg Kun Béla. Te a Vorospajzsos történelmi bankár családra gondolsz szerintem... Igen, igaz 200 éve ők nyernek, folyamatosan SAJNOS. Hostes humani generis!!!
Laci az arany nem csodaszer , csak egy eszköz . Persze vették a központi bankok még volt rá pénzük . De ha válság van… el is adhatnak belőle .. hm-hm. A végén Rosenfeldék nyernek .
Ja láttam.. Most néztem előben hülye Bibi szárazföldi hadmuveletekrol beszélt???? WTF??? Mind ott halnak meg..... Garantálom a hegyek között..... Irán NEM IRAK!!!! ebbe is beletorik a bicskajuk..... Meg is érdemlik.
Hát pedig az ezüstöt elengedtem és az arany szektorom 40%at is..... Sok aprofitom vált semmivé az elmúlt 2 hétben sok sok nem realizált profit.... Ez van.... Biztonsági játékost vagyok. Akkor hazardirozok ha látom a jövőt.... Most nem látom....kodbe vész... Mondj valamit akkor.... Te. Köszi
Ha áráznak a penznyyomtatastvakkor az arany miért zuhan Pali??? Az QE az már csak igen bullish...... És most a 4550 et igen üti a chart, ha az leesik. Rákövetkező megáll 4400, és ha az is leesik akkor baj van az aranynak. De közben menne a QE, és azt árazzak ???
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)