Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Persze, hogy van.Ahogy FF is írja nagyon megnyúlhat az 5. hullám,sőt lehet hosszabb mint a 3. hullám.Sőt……Én azért kezdek el menni a trend ellen kicsit korábban, mert a belső szerkezetből adódó hullámzást nagyságrendekkel nagyobb tőkeáttétellel tudok certizni akár napon belül is.
na ezért nem követem behatóan a fundás részt :) Megnézem technikailag és a funda úgy is be van épülve, vagy folyamatban van. Ilyenkor talán félre kellene állni, ameddig eldől az irány és utána beleadni. Technikailag is bizonytalan még.. Ha a hivatalos dupla aljat vesszük figyelembe, akkor a piros gyertyánál lehet csak azonosítani. Ha fölé megy az árfolyam, akkor indul, addig nincs dupla alj formáció (hivatalosan) Vissza kell emelkedni az előző lokális csúcsra 33.500. Addig mindenképpen nagyon rizikós!
technikailag még nincs kész az 5. szakasz, de "megegyezik" az elsővel, ami az elmélet alapja! Viszont az 5. elnyúlhat és sokszor ez is történik. Amit felrajzoltam a két 5. szakasz helyét, az a gyakori tapasztalatom szerint van. Mindegyik bele is illik az elméletbe! Egyszer valahol véget ér a trend, majd mehet tovább, hát ezt a végét kell elcsípni sajnos! Mindig nem mehet az elmélet szerint, mert akkor túl egyszerű lenne! Most igazából kellene egy korrekció a piros trendvonal környékére, de inkább kicsit alá a pingvin 61.8-s támaszáig és onnét mehet fel! Így jönne ki és lenne kész a szerkezet/trend, majd jöhet a nagyobb korrekció! Most lefelé is abc korrekció kellene, de ezt csak rövid tf-n lehetne azonosítani. Azt csak megjegyzem, ha itt ennyi lenne a korrekció csak, mint most, akkor az 5.-nek jól meg kéne nyúlnia még! Ja és péntek van.... hmm
Volt . Elkönyveltek egy egyszeri jelentős költséget átalakításokra. Az éves eredmény tartható , még picit emelték is . Csak ugye megy a háttérben a játszmázás 3 bank leminősítette emelkedő céláraikból mellett 34,35. . Érdekesen egybevág a TA-van. Igaz ezek èvesek , de az egyszerű ember a számot nézi… Be van adva egy 1 Mrd Eurós srv kérelem elvileg …Itt tartunk ..
csúnya..:) ráadásul mélyebbre is ment az előző aljnál. Ezzel elvesztette az erejét, mert itt ugye az a lényeg, hogy a befektetők már nem győzik kivárni és mielőtt ismét az aljra érne már elkezdik venni egymás elől! Itt meg nudli, még az előző alj alá is lecsorgott kicsit! Erőtlen eddig! Nálam már nem hivatalos, csak vizuálisan dupla alj.. ráadásul támasz alatt is van. passz Valami fundás löket kéne! Volt már jelentés? Mintha Pali mondta volna, hogy most lesz! Bár ebből talán arra lehet következtetni, hogy nem lesz fényes...
Attól függ, hogy FF. Csartjan kész van-e az 5 vagy megy még tovább a felső célig.Rövidebb távon esetleg emelkedhet még,de naposon nekem csúnya,biztos, hogy nem veszek longot,inkább kimaradok.Jöhet akár az a-b-c korrekció.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)