Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
stacstac 2025. 05. 25. 16:43
Előzmény: #33730  stacstac
még annyit segítenék, hogy általában a jó emberek magukra veszik a dolgot és úgy gondolják, hogy ők a rossz kategóriába tartoznak és a rossz emberek pedig általában nem veszik magukra a dolgot, mert szerintük ők mindent mindig jól csinálnak

ezt csak az ingek és a magára vétel miatt írtam kiegészítésként
Fibonacchi
Fibonacchi 2025. 05. 25. 14:22
Szoktam volt hivatkozni egy sötét munkásra,  na ha netalántán egy pap prédikál fekete reverendában azt is elovasgatom. 
Már csak azért is mert az apácák mindig imátkoznak értünk! :)
Summa meg a summárum , ritkán írnak jó nagy hülyeséget!
Megfejteni nem mindig 1 x ű !!
Hogy valami bölcset is firkàljak: Az Univerzum mindig az egyensúlyra törexik!
dexter-atya
dexter-atya 2025. 05. 25. 13:46
Előzmény: #33737  Colombo
HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Típus: Korlátozott kiadás. Kifogtad. Túlélésed nem garantált.
ELSŐ BEÜZEMELÉS  
Ne kérdezd, hogyan kell bekapcsolni – ő dönt róla, mikor működik.
Kezdetben: kedves, mosolygós, szexi.
Később: kiismerhetetlen, érzékeny, és mindig éhes.
Beüzemeléshez szükséges: jóképűség (legalább a saját tükre szerint), humor (az ő mércéje szerint), és türelem (mint egy szerzetesé).
MŰKÖDÉSI MÓDOK 
 „Nem vagyok féltékeny” mód – hazugság, csak tesztel.
„Menj csak, csinálj, amit akarsz” mód – csapda. Ne menj, ne csinálj. Ülj le, és hallgasd meg a következő 42 perces monológot.
„Nincs semmi baj” mód – van baj. Készülj fel hidegháborúra.
„Hívj fel, amikor hazaértél” – ha nem hívsz, a telefonod egy krimiben végzi, bizonyítékként.
TÖLTÉS ÉS KARBANTARTÁS
Napi egy bók = alap szintentartás
Heti egy meglepetés (nem virágboltban vásárolt = +pont)
Havonta egy komoly beszélgetés, amiben csak bólogatsz
Szükség esetén: forró fürdő + Netflix + szentségtelen mennyiségű chips
SZOFTVER ÉS FRISSÍTÉSEK
Operációs rendszer: EMÓCIÓK 12.0
Véletlenszerű hangulatfrissítés naponta többször
Naptárban minden dátum szent – elfelejtett névnap = lelkifurdalás-cunamiHIB
A KEZELÉS
Hibajelzés: sírás, duzzogás, passzív-agresszió, vagy „jóvan, majd meglátod…”
Ne hibáztasd a logikáját. Nincs olyan.
Ne mond: „te túlreagálod” – ez a „kamikaze” gomb.
Túlélési javaslat: mondj valamit, amit a barátnője szerint hallani akar. Ha nem tudod, találj ki valamit gyorsan.
NE PRÓBÁLD MEG:
Elmondani neki, hogy "nem úgy értetted".
Véleményt mondani a legjobb barátnőjéről.
Azt kérdezni: „Szükséged van erre a cipőre is?”
Őszintén válaszolni a „Szerinted híztam?” kérdésre. (!!!)
GARANCIA, CSERE, VISSZAVÉTEL
Nincs.
Az „ex” opció aktiválása után:
Azonnali megosztás a barátnői csoportban
3-5 napon belül Instasztori
7 napon belül egy új pasi, aki „sokkal jobban értékeli”
ZÁRÓ GONDOLAT:
A nő egy rejtély, amit nem megfejteni kell, csak túlélni.Szeret, gondoskodik, kiborít, visszafogad – és végül mindig neki van igaza. Fogadd el és az utasítás betartása esetén sem garantált a túlélés.
Colombo
Colombo 2025. 05. 25. 13:21
Előzmény: #33736  dexter-atya
Én a hagyományos értékeket követem, mert az nekem jó.:)
Atyám, az Isten nagyon beletalált, amikor a női nemet megalkotta, mondjuk egy dologban hibázott, adhatott volna mellé kezelési útmutatót is.:)
dexter-atya
dexter-atya 2025. 05. 25. 13:13
Előzmény: #33733  Colombo
Vannak akik a másik nem re izgulnak....Ki mit szeret...DD))
dexter-atya
dexter-atya 2025. 05. 25. 13:08
Állítólag vannak olyanok akik 10-15 éve is erre fórumoznak. Azt nem tudom megérteni , hogy nekik miért kell mellre szívni ha hozzájuk képest a tárgykörben ( azaz nem másban) olvashatóan alulképzettebb tökfej  okoskodik vagy fikázódik illetve kivetiti nyomorát az illetőre. A újak sacc 90%-a 1-3 év után bánatosan elkullog , mert alkalmatlan erre a “melóra” mivel nem ismer fel  nyilvánvaló szabályokat( vagy igen de kőbe vési azokat) , alkalmatlan instrumentumokkal,  kereskedésre nehezen vagy adott idősíkon szintén alkalmatlan szutymákokkal erőlködik és a nehezen fejleszthető tőzsde pszichológiával is gondjaik adódnak. 
Amikor fogy a manna hónapról hónapra  persze , hogy mindenki hibás (kivetités) csak az illető(k) nem.Ezen esetben érdemes lehet ( nem óbégatva ) csendesen a lábbal szavazni  ( vagy ignorálni) és az illető(k) felé az aktivitást kissé csökkenteni vagy megszüntetni , mert ugye néha a csend a legjobb válasz. Nem tudsz mindenkinek jót tenni ( pláne ha nem is akarsz)....:)
https://kephost.net/p/MTk0MzExNA.jpg
Valiz
Valiz 2025. 05. 25. 13:05
Előzmény: #33733  Colombo
Semmit nem változol, te lókötő  :-) 
Colombo
Colombo 2025. 05. 25. 12:54
Előzmény: #33732  Valiz
Engem a nők mindig megnyugtatnak, csak tudnám mi ennek az oka .:)
Valiz
Valiz 2025. 05. 25. 12:48
Előzmény: #33731  Colombo
Így kell ezt :-)) én remélem, hogy mindenki megnyugszik végre! 
Colombo
Colombo 2025. 05. 25. 12:45
Kedves Valiz!
Én lezártam magamban az Ff-el kapcsolatos  cirkuszt.Szerintem Ő is hamarosan megnyugszik ,kiváncsian várom az új tervét.Remélem szerepelni fogunk mi is benne.
Én hiszek abban, hogy minden elromlott dolgot ki lehet javítani, például Pakk 2-ből lehet Pakk3.:)
Jó étvágyat az ebédhez, az öreg lánnyal ne foglalkozzál, alig várja, hogy valaki szóba álljon vele.
stacstac 2025. 05. 25. 12:08

mindig is voltak olyanok, akik irigyek, rosszindulatúak voltak - és ilyen emberek mindig is lesznek

mindig is voltak olyanok, akik tiszteletlenek voltak - és ilyen emberek mindig is lesznek

és mindig is voltak olyanok, akik önzetlenek voltak - és ilyen emberek is mindig lesznek

a kialakult szitu nem egyszerű, de mégis az élet sorminta szerűen ismétli a most kialakul helyzeteket, minden területen

vannak olyan emberek, akik másoknak segíteni szeretnének és mindezt önzetlenül teszik - ha egy ilyen ember, egy bármilyen másik embernek, vagy csoportnak az érdekei ellenében mond dolgokat, készít elemzést, sikeresen csinál bármit az életben vagy csak simán szakmai értékelést végez (hangsúlyozom olyanokat ír, ami az előbb említett emberek, vagy csoport érdekeivel szembe megy, vagy csak egyszerűen sikeresen csinál bármit), akkor elkezdik őt szétszedni, ba**ogatni, hergelni

a segítő szándékú emberek általában lelkisebbek, szociálisan érzékenyebbek, nem szeretik a rosszindulatú támadásokat - de egy idő után nyilván bepöccennek, kifordulnak magukból és felveszik a kesztyűt (ezt a szerepet nem tudják sokáig csinálni, mert a lelkiismeretük nem hagyja, de a másoknak rosszat akarók sokáig csinálják, mert nekik az nincs)

na ezután jön a rosszindulatú banda és számon kéri a segíteni próbáló embert, hogy miért szidalmaz mindenkit, minden ok nélkül és miért akar mindenkinek rosszat

tehát kialakul egy olyan hü**e helyzet, hogy a végén még a másoknak segíteni igyekvő ember kerül a magyarázkodó oldalra - nonszensz, de sajnos volt már ilyen a világban

én végtelenül sajnálom azokat ez embereket, akik a fenti folyamat elindításában bármilyen részvevőként pozit vállalnak, mert Ők, rosszat akarnak a többi embernek - és aki másnak rosszat akar, annak hihetetlenül borzalmas élete lehet - nem ismerheti azt a bizsergő érzést, amikor valakivel valami jót tettél és az az egész életedben el fog kísérni - a rosszindulatú ember az én szememben a NULLA kategória, egy SENKI, akinek az élet ki fogja osztani azt, ami jár neki

természetesen a fenti rövid leírás, csak egy általános folyamatleírás - de úgy gondolom, hogy mindenki meg tudja magát találni, hogy melyik az ő szerepe

engem az itt kialakult helyzet nagyon zavar, nagyon nem szeretem az igazságtalanságot - és nehezen viselem, amikor komoly emberek a méltatlanságuk szintje alá vannak üldözve és a károkat okozók pedig "szűziesen értetlenkedve picsognak"

tudom, hogy itt a fórumokon nem vagyok egy tényező, viszont én is egy ember vagyok a sok közül, akinek vannak érzelmei - és a való életben a rosszindulatú embereken át szoktam gázolni, és mindez úgy történik, hogy nem is veszik észre, csak az értelmesebb környezet mosolyog rajtuk egy jót

gondolkodom egy olyan honlap indításán, ami fórumokat tartalmazna - komolyan venné a személyeskedés moderálását - előnyben részesítené a szakmaiságot - megpróbálom nyáron összehozni, csak nagyon körül szeretném járni a jogi hátterét a dolognak - meg persze bízom benne, hogy lesz rá időm

nyugodtan szaro**átok le amit írtam, rino páncélom van   :-)

jó spekit Mindenkinek
farkasfu 2025. 05. 25. 09:04
Törölt hozzászólás
randomly 2025. 05. 25. 07:58
Előzmény: #33727  Lolmachine
Sajnos én sem tudom mi az ok igazából ami eddig fajult. Télen olvasgattam más topicokat is, de nyáron már nincs időm . Néha benéztem olyan topicokba ahol érdekelt vagyok. De száz hozzászólást áltában. Na abból napok hetek történéseibe beleszólni életveszélyes. Persze látom hogy megy az adok-kapok de nem nyomozok. Ha az a vita hogy 1+1 az ennyi akkor szoktam válaszolni. Főleg a geci az árjegyző szálakat szoktam varogatni ... Sokan nem értik a mögöttes matematikát. Félek még ma sem fogok olvasgatni annyi a feladat ... meglátjuk . Van cash (igaz USD) vásárolni tudnék ha lenne egy jó korrekció :-) 
Lolmachine
Lolmachine 2025. 05. 24. 22:48
Úgy látom Pakk törölte is saját magát, majd átnézem a hsz.-eket is… tényleg le vagyok döbbenve, hogy eddig fajultak a dolgok. Igyekszem nem magára hagyni a topikot, de nem gondolnám, hogy ha óvóbácsit játszok, az megold ilyen problémákat… Mi történt?!
Hogyan jutott ilyen szintre a diskurzus?!
Ne legyetek gyagyásak!!! 😕
Lolmachine
Lolmachine 2025. 05. 24. 22:43
Huhhhh srácok!
Én mindegyikőtöket szeretem, rossz ezt látni. Elbeszéltek egymás mellett sajnos. :/
Szombat este van, épp borfesztiválozom Szegeden. Igyatok ti is egy pohár bort….
Farkasfu pontosan tudod, hogy szeretünk és tisztelünk itt téged. Szerintem Pakk miattad / érted írta amit írt. Sajnálom, hogy így összekaptatok! 😞
Intelligens emberek vagytok, remélem lehiggadtok és tiszta fejjel majd máshogy látjátok. 
rratfai 2025. 05. 24. 22:21
Előzmény: #33724  Fibonacchi
Most igazán ráfér A topikra a karbantartás. Én hallottam olyan közmondást is Gyermekkoromban, Hogy nem az a fasza gyerek aki adja hanem aki állja! Amennyiben ez a topik tönkremegy úgy lassan nem lesz miért kinyitnom a portfóliót.
Fibonacchi
Fibonacchi 2025. 05. 24. 22:05
Előzmény: #33722  rratfai
Nem tudom honnan  indult ez az egész, de annyit már látok, hogy Lol magára hagyta a topikot így valószínű hétfőn le kell, hogy váltsam ! :)))))))
Törölt felhasználó 2025. 05. 24. 22:03
Törölt hozzászólás
rratfai 2025. 05. 24. 21:59
Itt valami kurvára tönkrement.Én őszintén sajnálom.
farkasfu 2025. 05. 24. 21:47
Törölt hozzászólás

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek