Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
szerintem 405-410 sávból sokan bent ragadtunk ... napi 1000-2000 tudok mozgatni 1%-ért ... ha ráérek ... És igen ahogy Beze írja 15HUF a spread az 1,5HUF mozgás az nem igen van mostanában hetente se nem hogy naponta.
Nekem meg benn maradt egy megbízásom tegnapról. Néha csinál ilyet a bank, láttam este, de elfelejtettem reggel kivenni. - Beze, erre te is figyelj, ha ott kereskedsz esetleg. Miért nem üzletel senki EUR certikkel? Van más termék, vagy nincs érdeklődés?
Volt egy rakás OTP certim, a múlt héten eladtam a túlnyomó többséget, azt hittem a piac nem örül majd a putyinizálódás folytatásának, de naív voltam. Majd jó eséllyel túl korán veszem majd vissza az OTP-t, mint az elmúlt két körben is.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)