Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Akartam venni én is, időben betettem a megbízásom 2690-re. Le is kellett volna addig mennie az árnak, de nem teljesültem. Szerintem elfogyott. Nagyon kemény a sok kifogyott certi, igen rákapott a jónép.
Szerdán vettem ezüst shortot, csak, hogy szokjam az ízét, de nem tetszett.:) Fél óra után már azt képzeltem el, hogy most biztos 40 dollárig fog menni, folyamatosan a monitort néztem, ideges lettem, aztán hirtelen beszakadt és azonnal dobtam .nem bírom a feszültséget, meg a mínuszokat sem. Téged csodállak,azért amiket te kibírsz.;)😮
Én RCHTL23-ban utaztam arra van számom. Ma 10.400-on 2694-t ér és 3,86x tőkeáttét. 8005-nél ha elhasalna jövőhetén akkor 299-t érne és 26,74x lenne a tőkeáttétel ...
Ugye! De azért jó lesz ez, csak addig kiborulunk. Én most óvatos voltam, 44-ből kevés van,a többi alatta, 46 nem is volt. Túl sok a pozi, már a rv is, tényleg nem merem megszámolni. Lehet, hogy be kellene tenni pár megbízást, és rá se nézni egy ideig.
Ki a jó fene gondolta hogy ez a tetves Ricsi is 11150 után megint leesik egy ezrest? Miután felment egy ezrest... Rohadt certik , igaza van Valiznak meg LOL-nak, csak fizetjük a kamatot , certi nincs nem lehet eladni visszavenni, tehát még ha el is adom fent, nem tudom visszavenni, és ezért nem keresek semmit a hullámvasúton... Máskor szépen tudok vele de most hetek óta csak rágjuk a kefét. Tl46-om is oda lett rohadjanak meg. Ha kiütnek még egy certit belőle én feladom. És mindenből appot veszek. Annyira bízom a dupla aljban most, mint éhező egy falat kenyérben. Ha beszopom, az idei évnek lőttek.
Te vén kujon, menj a sosem látott asszonykádhoz, én még kiskorú vagyok. Inkább nyomozd ki mi lesz az ezüsttel, mert már ideje lenne venned egy kis izgalomért. :-)) Na jó, fejezzük be a hülyéskedést, összeszemeteljük teljesen a topikot.
Nincs idő fórumozgatni. Főleg ha az ember gyrngébb képességű ékkel van körbevéve .. 😂 Adni venni lehet . 2 perc alatt is de közbe zsibbasztanak minden xarral ..
2 oldalnyi hozzászólás ez igen gyerekek... Már majdnem temettem a topikok, szerencsére LOL gazda is visszatért és a 2 lókötő is írogat. Nedden azért hiányzik
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)