Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
kb 900-as átlaggal összeszedtem a tervezett pakk 60%-át - akkor most várok egy ideig a további vételekkel - idén funda miatt is történnie kell valaminek a papírban
már néztem..:)) Az a kérdés, hol zár ma napos idősikon! A tetején ne vegyetek!!! :) A legutóbbi ilyen meghúzás után, ~100Ft-t esett ~85-s rsi-nél (záró a lényeg az rsi-nél)! Ma 85.5 volt 1052-nél, ahol a pingi 120% van! (még nincs vége a napnak) Talán lesz még egy jó nap benne, vagy csak a fordulója..! hmm Technikailag ennyit látok. Ha van mögötte nagy vevő, akkor elhúzhatják tovább, de "igencsak túlvett"! Hetesen, hosszún, van még bőven tér felette! Alakul szépen... A chart a szerveren...
megfogadtam, hogy idén nem görcsölök rá annyira, ha nem muszáj nem ugrálok. összességében 15,42%-nál járok idén, a kitűzött 1-es számú cél 49,58%-ánál.. (netto) játszós commerz shortot vettem reggel, 10% van is rajta :D
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 11:54
Idei évem eddig kopogjM le szép..
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 11:51
El vagy vele … Végte valaki gondolkodik nem Richterbe görcsöl. Grafulálok hozzá ..Én. Bővítettem Telekomot . Mol-t figyelem csíptem OTP TL - t.. Nyomdát vettem hasznokból a Cig mellé - oszti miatt.
szabad egy olyan kérést megfogalmazni, hogy rá tudnál-e nézni a 4ig-re - sok köszönet előre is
jó spekit Neked
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 10:44
OTP figyelemre méltó hogy tartja magát .. lángra egyértelmű vétel itt is .. lehet jók lesznek amcsi bankok jelentései ?
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 10:36
Gáz longot tartom . Commerz bővítés pluszban . Telekom MOL vétel itt is .. BMW éledezik .. de döcögős ..Éryem én hogy Richter de pénzt is kell keresni..
Mindig elmondom a biztonságis eszköz fontosságát! Ha biztonságra mész akkor bizony minél messzebbi korlátárast kell venni. Befektetési hitelből dolgozol? ( nem igazán értem a kamatot másként értelmezni) Preferált eszközöm 1, Külföldi bróker tőkeáttéte ahol nincs KO, de kell margin és sok előnye van 2, Fizikai felhalmozás 2, Warrant amit azt hiszem mi tévesen inkább Certifikátnak hívunk Utóbbiból aktuálisan preferált: Fémeknel aktuális ár- 15-20% legyen a KO távolság. Pl Ezüst Tl 25 ,26 Arany Tl 20 , 21 . Portfolióm szerves része mindig az árupiaci eszköz. Kb 40% Az árupiaci portfoliómban mindig az arany a súlyos 30-70%- ban. De a fentiek nálam sincsennek kőbe vésve! Rugalmasan változtatom. . Részvényből is van bányám. Ez elhanyagolható mennyiség, de van. . Viccként: Sok itteni kollegával szemben én jobban szeretek a földön járni. Így a Wizz Air helyett Autowallisra adtam a pénzem:) . Másik ami most jellemző, hogy azért tartok puskaport. Trump első 100 napja meghatározó lehet. . Természetesen ha mostanában néha kimaradva is de a topikot figyelem, sok infó jön innen is, aminek mind örülhetünk!:) TA-hoz értek, de többen itt sokkal de sokkal jobban, így azok mindig felülbírálják saját gondolataimat is. :)
Törölt felhasználó2025. 01. 15. 09:37
Ezüst e egyenlőre tartom a longot. Mondjuk hosszabb távra vettem ..
A TL018-ra 9,65%/év kamatot fizetek ami az idén bőven belefért 4x tőkeáttétel most .. hogy is van 80%-ra fizetem a kamatot a 20% ki van fizetve ... szóval október 16 óta csak a kamatot fizetem ... https://kepkuldes.com/image/t6qupBY talán 03 lenne a jó most kitudja ha nem akarunk lemaradni egy esetleg emelkedésről. https://www.erstemarket.hu/termek/23192/EBSILVER03
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)