Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Beze
2024. 04. 22. 20:34
Ha mégegyszer lesz 9100 körül biztos hogy eladom mindenem. A tények makacs dolgok! Nekem meg jó a memóriám :) (na nem a rövidtávú!)
Érdekesek ezek a Certi kiütési pontok, hogy azokat előre belövik oda, ameddig majd épp elmegy, fél évvel vagy egy évvel később, ezt már én is tapasztaltam. Nekem nem áll össze, ez hogyan lehetséges, hacsak nincs minden át meg át manipulálva. Természetesen egyes maguktól értetődő szintektől eltekintve.
Törölt felhasználó2024. 09. 25. 16:58
engem meg lehet minuszolni folyamatosan csak közben akkor jtsdz mindig az ellenkezőjét és figyeld az rfolyamot..vedd a molt ezerrel ne a richtert ne az otpt a molt.utana boldogan nézd meg a bétet...
A saját rajzom szerint a dec. határidős esetében 32,46-nál volt egy ellenállásunk, azt leküzdöttük egyelőre. A következő komolyabb megálló az pont a TS11 kiütési pontja 33,54. A szintek kb. stimmelnek Ff rajzán a kék madár 120%-a és a Piros 100%-ával. Szóval esélyes, hogy elmegyünk a TS-ért. :)
köszi, úgy látom nem elég, hogy "zaklatom" őket, hivatalosan is panaszt kell tennem nekik és utána még van 30 napjuk.. pedig aug elején jelentettem káresetet, 30 napon belül pótoltam az iratokat és már azóta is eltelt 3 hét, többször kerestem őket, válasz/megkeresés még egyszer sem jött , 1x felvették a telefont, de azóta sem történt semmi. már befenyegettem az MNB-vel is.. ha nem jutok közelebb jelentkezem :)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)