Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Te mondtad, hogyha lekonyul baj lesz, és erre nem sok idö van,én csak figyelek rád és próbálom az általad küldött jeleket megfejteni. De máskor ilyen helyzetbe inkább nem megyek bele, lesz ennél tutibb helyzet is.
Közben visszakerestem Ff olajos chartját, 66,6-nál van a pingi 120%, a 100-on már rég túlvagyunk Erre szoktad mondani hogy gyakran 120-nál fordul ugye? :))
Az hogy jól látod .A FED együtt nézi az adatokat és kiderült a gazdaság erős.. Valóban felvetődött a kamatvágás elnapolása is!!!! a piac szerintem 0,5 te spekazott! .. Az olaj ellenünk megy szinten… Az USA-ban most fut ki egy 15-16 éves ciklus melynek a vége mindig rótty … illetve az AI hype hatása ..nvidia szinte minden rv kosárba benne van …. Visszatérve fémek : arany tér magához elsőnek céláraikból 2600 idén ezüst szerintem tarthatod a shortot rövidtávon
Dax es ezust short jon velem jovo hetre, miert: sztem a piac arazasa 50bpre volt belove, reszvenypiac mindenkepp, a 25 is kerdojel lehet? Szolgaltato szektor boduletesen eros, inflat gerjeszthet. Mi a velemenyetek? Augusztusi menetbol egyertelmu ha reszvenypiac szakad, commodity is rotty, most szakadek van. Meglatjuk h hetfon folytkov vagy lenyugszik a piac, szerintem nem. Nem gondolom h megnezzuk az augusztus eleji szinteket, de lekacsinthatunk, nem vagyok pozitiv a piaccal kapxsolatban.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)