Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az Erste oldalál még nem frissítették a bázis és K.O. árakat, de én is úgy számolom, hogy hozzá igazították a bázisárat. A mostani vételi/eladási ár pont a tegnapi 30 dolláros árnál volt. Úgyhogy azt a 0,4 dollár különbséget gondolom majd látni fogjuk az új bázisárnál. Remélem a k.o. árat nem húzták fel ennyivel... :D
Ha én elmondanám történetem, szerintem itt páran vissza szállnának a földre. Azt ugye máris látjátok én nem igen certifikátozom , vagy csak ritkán. XM és COMEX XAU/USD kereskedésben vagyok. Fémpiaci kereskedésem java része, sőt nagyja cipruson megy át. Aranyra nem igazán van adó!
Nem gondolom, hogy veszélyeztetné a Köztársasági elnöki ambícióim! :) Indoklás: A szerzői jogról az 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezik, melyben az 1. § (6) bekezdése kimondja: "Valamely ötlet, elv, elgondolás, eljárás, működési módszer vagy matematikai művelet nem lehet tárgya a szerzői jogi védelemnek." Szóval azt, hogy ha a trend-based fibo 100%-as szintjéhez elhelyezünk egy Tux logót, azt nem lehet egyedi innovatív tudományos alkotásként levédetni. :) Az elemzésem meg teljes egészében a saját következtetéseimet tartalmazta. Ettől függetlenül a továbbiakban nem fogom használni és szívesen felajánlom Neked a chart megtekintéséből származó árbevételem, sőt, még felszorzom akár kettővel is! ;-))))
Hát a sok modell vasút mellet született egy magyar is. Ez a Fuggerth vasút. https://www.modellvasut-center.hu/termekkategoria/fuggerth/ . Barátom családja készíti a szomszéd utcában modelleket! Jujj, ha látnád a pincéjükben a terepasztalt!!!!!! . Sajnos a fő szerző nemrég elhunyt. Így a modelljei még értékesebbek lettek! Képzeld a kapcsolás kompatibilis a Marklin vasúttal.
Nekem a profilképed tetszik nagyon. Főleg azóta, hogy vagy fél év eltelte után azonosítottam a bikát meg a medvét anno, addig azt hittem csak hogy jobbra balra forog :) De nem mertem sose bevallani, hogy ekkora láma voltam :D
Már 70 alatt elkezd fájni Hassannak, meg a többi turbánosnak, 60 alatt meg a költségvetésük is elkezd rendesen megborulni... 60 alá csak valami recessziós pánik viheti le én azt mondom.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)