Fordulós gyertyát ígér Febuárra: Carl Zeiss X-Fab Suedzucker (forgalom kicsit kevés) RACE - talán inverz fej-váll a naposon és ez is fordulhat Soitec Sanofi Zumtobel SAP talán! Erősnek látszik: Vonovia Medios Steico
VNA szép hónapos gyertyával átvitt mindent, amit kellett. Kicsit tulvett. A technikai alakzat jó. Nézzük valaki akar e mókát. Mehet jó sokáig. 40 fölé, ha nem ütik vissza. Az egyetlen, ami nem tetszik a hagyott gap.
:D :D :D Igez! Én remegő kezű Edward vagyok! :D (Amúgy nem tudom mi számít rip -nek a Pumában, de a trumpi vámfost még bizalommal végigültem még RÁ-vételen is gondolkodtam... aztán jött a feketés leveske és az mánn nem ízlett..így kiköptem). :D Mindenképp szorítok egy jó Pumás kiszállón Dip kolléga! :))) A Puma Rip. után 1 éves jubileumra ha alakítunk egy NOVO Warriost+remegű kezű agyasebész Edward Zoltanovitsch az nice lenne. :D
32,8-33 a target ha és amennyiben. DE! Ehhez a hétvégén nagyon sok csillagnak kell együtt állnia. Plusz Trump faktor, Irán. VONO és NOVO a két X faktor gyanús. :))
Szólnak érvek emellett, egy éve csináltam a Puma Braveheart-ot. Egy éve vettem a Pumát a jelentés utáni esésben. De Te az első ripnél eladtad, így nem vagy igazi Braveheart! 1€-val a beállított áram alatt maradt a Puma tegnap, így egyelőre tartom, az eladási megbízás lejárt. (azért tettem be így, hogy ha reggel nagyon felszúr, keljen el).
Nem a 30at céloznám vele. Egy évnél tovább ritkán bírja ki, hogy ne érjen az 50 heti mozgóátlaghoz, és június óta nem ért hozzá. Ez 46 körül van, ha még fél évet oldalaz vagy esik, 40 lesz belőle, ami legutolsó fontos elvesztett támasszint is, tehát most ellenállás. 37nél rés is van. 100 napos mozgóátlag 38. Gyakorlatilag ez az új Bayer, csak kisebb a market cap. Valahol a 100 napos környékén, 37nél el lehet adni a harmadát, felét.
Ma én is bővítettem (Az Usásból - dollárom van és ekkor érek haza) :D Dip kolléga nem alakítunk a majdnem teljesen szertefoszlott Puma team után egy NOVO Warriorst ? :D Csatlakoznék ha nem baj h nincs Vonoviám. Én meg tudom várni h eladd a Pumádat ott ahol szeretnéd! :)
Jó ég mit össze nem kerestem a havi MA200-at 🤣Közben ott volt az orrom előtt 😅lehet inkább nézek egy filmet és alszok, mert már nem látom a fától az erdőt😅
Hú Einstein, köszönöm szépen véleményed Szeretnék én is venni, de még nem mertem beszállni, de látva a mai napot is és az észrevételedet olvasva, jó hogy így gondoltam, gondolom. Március 4-én jön a jelentés.
A Te döntésed, én is szeretek profitot kivenni, de utólag általában rossz döntésnek bizonyul. 1000 db Vonoviát már én is eladtam nyerővel sokkal lejjebb sajnos.
Amekkora bal 🌲 sz vagyok, hogy,akár, 160 ddk-n is sikerrel jársz! Én kiülöm az tuti! 60 éves vagyok, igazam lesz vagy sem...De, legalább az a nyomi Vonovia megy tovább!
"Mit gondoltok, 41,6 körül volt az alja? " szerintem nem, ez még korántsem a lokális alj. A magam részéről mióta eladtam figyelő listán van, és keresem a visszaszállót, de aki ezt kereskedte az tudja, hogy nagyon fekete napokat is tud produkálni hosszú-hosszú hetekig/hónapokig. Volt egy USA bírósági impulzus, amire tankönyvi szintig tépték, majd egy gyönyörű TA-s fordulót produkál/produkált. Haviban még mindig boll-on kívül van, nagyon ritka az ilyen havi gyertya zárás, szerintem most se lesz, vagyis a mostani kép alapján lesz ez még februárban 40,700körül. kb -3%, ha valóban elindult egy bull trend, akkor az ideális korrekció hetesen a boll közepe körül van az kb -6%, az már hosszabb távra vállalható beszálló, azonban SZERINTEM, az igazi az lenne/lesz ha az RSI is lehül és lemegy 24-28köré a mostani 65ről HETESEN és a fibo 78%nál kijelöli 33-34eurot, az innen -20%. Na én ott veszek, ha nem olyan hírre verik be ami fundamentálisan ássa el a papírt.
Eurós részvények vitasarok