sziasztok, helsinki tőzsdén jegyzett részvényt melyik brókinál tudnék venni? Saxobankon kívül van valami más opció? ibkr-n nem lehet ha jól látom... :(
"Hát oda pont nem állnék...." --- Lejjebb húztam 24 euróra a vételi ajánlatom, aztán meglátjuk. Lehet a végén ebből a pénzből is inkább OMV lesz, csak az már eléggé magasan jár.
Köszi. Ez egy őrült részvény. Az, hogy Softbank kiszállt, igazából tökmindegy mert ez már európai védelmi stratégiai kérdés. Szóval, most "jó áron van" de ezzel az erővel rulettezhetnék is. Napi szinten képes esni vagy emelkedni 10%-ot... vagy éppen esni 20-at.
A Vonovián rugóztok, közben azt sem tudtátok, hogy létezik ilyen részvény, amíg Todi ide be nem vezette. A Pumáról meg hallgatok, annak ellenére, hogy arról mindenki tudott, a szemünk előtt fogott padlót és nem vettétek észre, hogy fordult. Miért nem azzal foglalkoztok?
Érdekes lesz ez a hozamemelkedés kérdés. Ha így lesz, akkor nemcsak a Vonovia árfolyama lesz lent. Minden ország el van adósodva, egy komolyabb kamatemelkedés nagy gondokat tudna okozni.
Hát oda pont nem állnék....most már FED eldonti. 26,63 ra fel kell mennie, hogy ne kapjunk legalább negyedéves fekete gyertyát. Mindenki potenciális brutális hozam emelkedésrol beszél jövőre. Akkor pedig VNA először a pincébe. Ha a FED csökkent, akkor egy visszapattanas lehet. Van esély a technikai indikátorok változására, de nagyon kellene.
Akkor most mégegyszer megkérdezem: 1.) ki elemezte itt állandóan a Pumát? 2.) ki mert venni jól látható összegért is belőle? 3.) ki nyert rajta? Mert, hogy itt volt a lehetőség az biztos! (Én csupán megéreztem, de pénzem nem volt. Zolinak szóltam. - Ezért ne hibáztasson már senki!)
Eurós részvények vitasarok