Kösi ! - Igen a 36 már nagyon karcsú én 36,10 re tettem a limitet és le is szúrt érte, igaz 3 részletben lett az enyém az 500 db. Korábban mindig 1 tételben meg szokott lenni az 500db amivel játszom. Talán ebben nagyot nem lehet hasalni, legfeljebb sokat ülni :) - nekem is ezért szimpi az omv és hát a sűrű fillér is annyit ér a boltban mint a ritka forint. Ráadásul a brókerek is jobban híznak :) Szeptember óta bő 2200 at "filléreztem" össze úgy hogy jókor veszek, de az eladásoknál túlbiztosítom magam. - hurrá nyaralunk :)
Gratulálok! Én lemaradtam, mert 36-on akartam venni. Nem sokon múlt, hogy leszúrjon addig, de sajnos az olaj ára meglódult én meg lemaradtam a vonatról. Egyébként az OMV jól kereskedhető, nem csinál olyan széles kilengéseket amelyeket az itt javasolt részvények zöme és jó osztalékot is szokott fizetni.
Inkább üljek pénzben mint bukóban. Szenteste óta bő 1200 nyerővel nem panaszkodom. 1 hét nyaralásra megjött a költőpénz megint. Majd visszaveszem ha eljön az ideje megint. - vagy majd mást, mert megvárom már trampli mit alakít.......
Én is ezen filózok, figyelem őket de még nem vettem. Hellofreshbe egyre több elemző látja bele a 17et, ha átviszi a 13,5öt veszek még. Sma solar pattant még nagyot a vámhírekre.
Trumpi vámok visszafogásával kapcsolatos pletyka, amit állítólag már cáfoltak. Ha lenne valami valódi enyhülési szándék, az európai autógyártók kilőnének.
Eurós részvények vitasarok