Sziasztok. Gondoltam leírom,hogy miért írtam: majd 80 ft felett írok . Itt bizony kiszámíthatatlan mikor lesznek történések árfolyamilag. Mint írtam, kétségem sincs afelől,hogy lesz 210 forint felett az árfolyam csak az időpont a kérdéses. Nem fogja felvinni az árfolyamot egy esetlegesen jó 1/2 éves jelentés sem, az időszerű akvizíciók sem ( évek óta hitegetnek azzal is ). A tulajdonos változás sem ( SZERINTEM A DELTÁNAK KÖZE SINCS MÁR HOZZÁ ). Itt bizony akkor lesz áremelkedés ha a háttérben megbúvó TULAJDONOS úgy dönt . Kérdés,hogy az EU-s pénzek miatt pulikus lesz-e egyáltalán. Remélhetőleg Várkonyi cége nem a pénzkilapátolás miatt van itt. Tavaly elgondolkodtató volt,hogy kb 1 milliárd forinttal kevesebb volt a nyereség mint előtte lévő évben . Nem kell a duma,hogy vírus és háború. Sok-sok cég tavaly is csúcsokat döntött nyereség szempontjából. Az Opus volt 800 forint- 10 X nagyobb értékkel tavaly 100 forint. Megindult,mert a háttér úgy akarta. Itt is akkor fog emelkedni az árfolyam ha a háttér úgy akarja. Azért a cég a 40 forint alatti történéseket befejezhetné, cégen belül adogatják. SAJÁT részvény vásárlásnál is lefelé mozdult az árfolyam. Itt bizony kár okoskodnunk, míg nem akarják az árfolyam emelkedést addig semmi nem fogja elindítani felfelé. Szomorú, de ez van. Első megállónak a 80 forintot várom. De a leírtak miatt ez lehet 1 hónap, fél év - 1-2 év is. Úgy játszanak velünk ahogy akarnak. Ennyi.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)