Megpróbáltam én is bejelentkezni. Egy karika forog-forog...teker... egy nagy fehér képernyő közepén. Fél perc elteltével "Sikertelen bejelentkezés".. Összefosta magát a rendszer. Próbáld meg később.
Sziasztok, ha megpróbálok belépni a webkincstarba , sikertelen Bejelentkezest ír ki. Az elmúlt par évben nem lattam hasonlót. Tapasztal valaki ilyesmit most ? Koszi
Közzétette mai kamatdöntéséhez fűzött indoklását a Magyar Nemzeti Bank. A jegybank fő üzenete nem változott: továbbra is indokolt a szigorú monetáris kondíciók fenntartása. A jegybank megjegyzi, hogy tavaly szeptember óta megállt a globális dezinfláció, míg a januári inflációs adattal kapcsolatosan a piaci szolgáltatásoknál magasabb volt az év eleji átárazás a historikus átlaghoz képest. A lakossági inflációs várakozások továbbra is magasak és a beérkezett adatok alapján tovább nőtt a magasabb idei inflációs pálya kockázata.
Senki nem mondott ilyet. Nincs "kegyelem", csak -1%. van. Te a MÁP+ra gondolsz, az forduló után 5 napig díjemtesen visszaváltható,az összes többi bukta.
Aki egyszer, esetleg többször megjárja, tróger nem fizető vagy ingatlant leamortizáló bérlőkkel az teljesen érthető módon nem szeretne újra ugyanabba a folyóba lépni. Sokan pedig eleve nem akarnak ingatlan kiadással és a vele járó macerával foglalkozni. Nem vagyunk egyformák, mindenki másban látja a lehetőséget, de ettől még egyikünk sem rosszabb a másiknál.
Azt hol lehet látni hogy 2029/I -t még vissza lehet-e váltani díjmentesen adott napon vagy nem? Volt valami ilyen mondva hogy forduló környékén ingyenes a visszaváltás
Szerencsére ebben a sietős világban AZ problémamentes, időt sem kell szentelni neki, adómentes, alig kell törődni vele, nincsenek üres időszakok, nem amortizálódik, nincs probléma bérlőkkel, biztositásokkal, közművekkel, szerződésekkel, 0 macera/idegeskedés, meg költeni sem kell rá, garantált hozam :) (Van nekem is)
Van már két kisebb értékű lakásunk kiadva, harmadikat nem szeretnék, upgradelni lehetne őket..de tényleg annyira meg van őrülve most már a piac, hogy nem is értem. Szegeden 40 milla a leglepukkantabb panel meg hasonlók..
"Persze érzem én, hogy még mindig inkább lakásba kéne, de nagyon nincs kedvem vele bajlódni. " . Pedig jóval több lesz a hozam tőkenyereseg formájában, plusz a bérleti díj hozama. . "Az infláció elszaladása garantált, mert olyan költségvetési hiányok lesznek, hogy öröm lesz nézni.. " . Én nem is értem a tisztelt fórumtársakat, hogy mit vacakoltok itt 6 % (+ -- 1%) hozamokkal. A kiadott ingatlanok (lakás, garázs) hozzák ezeket, az idő előrehaladtával pedig a bérleti díjak emelkedésével a bekerülési tőkeértékhez képest lesz a bérleti hozam 6-8-10 stb százalék, ahogy mennek az évek. A tőkenyereség meg plusz 10-15 % minden évben amíg a fidesz marad kormányon. Márpedig ezekkel az intézkedésekkel maradni fog, 2026. behúzva. Gondolkodjatok el ezen. 📈
Magyar Állampapír tulajok