A többiek már írták. Most fizet kamatot, holnap. Majd jegyez. Január31-ig. Ma délelőtt tudtam venni 100%-on, 14:00-kor már nem volt látható, állítólag.
Inkább a világverő 27%-os áfát csökkentenék... "közölte a kereskedőkkel, hogy a kormány be fog avatkozni, ha szükséges. "a tojás 86, paprika 1500.. A szolgáltatókra is rá lehetne szólni, hogy 3,7%-os inflánál nem kellene duplán/triplán emelni...
Bandita, jön a 749Ft-os árstopos kenyér, 799 Ft helyett. Gézának meg a Rio'doro almalét leakciózzák 1 héten 1x. Meg a 350-es EUR HUF, arról bezzeg nem ír, hogy ők is tehetnek az árakról, ha nem gyengült volna 10%-ot ez a fostalicska.
20:03Nagy Márton: újabb árbeavatkozás jöhet Az élelmiszer- és az üzemanyag-inflációt a kormány nem tolerálja, a kormány be fog avatkozni, ha szükséges - mondta Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában.
OTP -1%. Tegnap is írtam, hogy ezért transzferáltam a Rafiból ide. Most is megnéztem a biztonság kedvéért. 2027J 1,1715 KHB 2% MBH 2% Raiffeisen 2% Államkincstár 1% Nekem ezeknél van, ma tuti ennyi.
Magyar Állampapír tulajok