Na, de miért dobják el a 17-19%-os kamat mellett már most, hiszen frankó minden a gazdaságban, csökken az államadósság, csökken a kötségvetési hiány, nagy a jólét, az autópályák mentén vidám összejövetelek vannak sétáló, mosolygó emberekkel. Nem bíznak a Fideszben? Hiszen zsebből ki tudnának fizetni jövő év első felében 7000 milliárd PMÁP tőkét + többezer milliárd kamatot, habúg, adódna, nem?
Sok nickes Ibiza zajec Nudli. Képzeld,igen, vàltom, de most várok egy kis korrekciót 400 alá. Azért néha szoktál gondolkozni, hogy ha a 2000 milliárdos MNB hiányt nem tudja pótolni a Pedofidesz, akkor ennek akár többszörösét honnan fogják pótolni jövő év elején? PMÁP (7070 milliárd Ft) tele van forró pénzzel, amiből sok megindul, ha 5% körül lesz a csúcs kamat, de ez legyen a ti bajotok, addigra a magam részét kisöpröm.
ne kínozd szegényt. x "Én már minden friss lóvét váltok át devizára" xezt írta eurhufban. Vannak akik 400 felett vételi extázisba esnek. Korábban is ez volt és sokan vették 420-430on mert öccáz lesz.
Pont ez az. KSH 2% bukót "jelez ki", HA ott váltom vissza. De ha átkerülnek a papírok a MÁK-hoz? akkor a KSH baszhatja a 2%-át, ha a MÁK csak 1%-ot von le..
Mindig tanulhatunk a nagyoktól. :) "Hold, Concorde okít, webkincstár elbutít és az erkölcsi iránytűket teljesen összezavarja." Ha már holdfanatikus... "Ne a Holdat nézd amit mutatnak neked, hanem a kezet amelyik mutatja" (Bruce Lee) az tény, sok sutyerák alapkezelő hegyezi a f..t az elbizonytalanodó állampapír tulajokra. Amúgy tetszett az is, az itteni állandó ellenpropagandista úgy megijedt saját propagandájától, sikítva kikapta az állampapírjait hiszen a gaz fidesz úgy is ellopja, lezárja, lelakatolja. Persze azonnal tudott egy még ennél is fantasztikusabb titkos befektetést. Szóval ügyesen. Nem a fórumokon kell keresni a megoldást.
Mi lehet ebben a a nagy tudomány, hogy 19%ról lemegy kamat 5-6%ra és kevesebb lesz az állomány nem értem Mintha feltalálná valaki a spanyol viaszt. Majd azt is nézik napról napra mennyi az eladó másodpiacon. És a abban mi lesz az újdonság?? A menő az lesz, ha növekedne a kamatkörnyezet, ennek hiányában semmi meglepetés
ugye itt szerintem a másodpiacra irányult a kérdés, ott meg a mák, otp nem játszik a "kisembernek" csak a KH ahol asszem 2% a jutalék, de erre nem emlékszem pontosan. most reggel is volt 2025/K ami egy rohadt jó opció még most is.
Magyar Állampapír tulajok