Nem kell mindenre válaszolni egy anonim fórumon. Nem ezért a ki mit mondott hónapokkal ezelőtt veszekedésért követjük sokan ezt a fórumot. Sokkal jobb lenne ha információkra, chartokra korlátozódnánk.
Szia! Valtoztatok! Nem volt meg idom emailt kuldeni.Inkabb leirom itt. Tanacsom! Csereld le kerlek az Avatar keped Vertikal logojat valami masra! Mindegy mire. Sajnos Btk. utkozik ha a ceg logojat teszed ki Avatar kepnek, es feljelenthetnek. Jo szandekbol szeretnek szolni! KOMOLYAN!
Hülyeségeket beszélsz! Honnan veszed, hogy tartom a részvényeimet? Eladtam, ahogyan ide megírtam! Én szeretem a közösségi fórumokat, biszont privátilag csak a barátaimmal levelezek akiket személyesen is ismerek és nem azokkal akik itt (akár naponta többször) különböző felhasználó neveken önmagukkal leveleznek!
Június 10 rendkívüli közgyűlés! Ott is lesznek friss információk,amúgy az interjúban is elhangzik szint lépés lesz az árfolyamban. Csak nem a 8-10-es ugrásra gondolt ami most volt.
Saját véleményem szerint az első féléves jelentésük jó lesz. Megemelkedett alapanyagárakat tovább tudták hárítani a vevőknek a régi árból lévő raktárkészlet felértékelődött plusz ugye elindították az srv-t.
Szerinted aki olvassa a fórumot arra kiváncsi h mi vitatkozunk.Vagyis te belém állsz folyamatosan ? Ott a Gmail címem írj rám ott. Ne itt a topikban kötekedj velem.
Trend fm hallgasd meg minden évben 2 interjú Kornellal! Minek írjam le kisrészvényes vagyok,csak vágyaim vannak azt várom,h emelkedjen.Viszont te leírtad utólag h eladtat közbe pedig azt mondtad,h tartod ennyit rólad. Na többet ne írj nekem én se válaszolok,az ilyeneket messziről kerülöm mint amilyen te vagy!
Szerintem a korrektségbe beletartozik az objektív tények közlése is, nem csupán a vágyak leírása, hogy ennyi meg annyi lesz! Fair érték, likviditás, tulajdonosi szerkezet!
VERTIKAL Group Nyrt.