Végülis is neked is lehet véleményed,bár nem érdekel legalábbis engem nem! Nehéz lehet veled együtt élni ha mindig mással foglalkozol😂😂😂megkertelek szepen ne foglalkozzal velem,bocsánatot kertem tőled nem is tudom miért,csak azért h felejts el! De nem te írod a pesszimista semmitnem mondó hülyeségedet!Igen ez a topik általában arról szól h várjuk az emelkedést de te jössz nyomod nem hagyod abba!!!
Ha ló nincs, a szamár is jó! A tutira beígért 11 ugyan nem jött, de a 10-nek is örülünk, hisz tőlünk lehetne akár 8 is vagy bármennyi, hisz befolyásolni az árat nem tudjuk és, hogy a nagyobb játékosoknak mi a terve azt nem kötik az orrunkra. Így marad a találgatás és egymás hülyítése. Erre való ez a topik. Ki tud nagyobbat hazudni, az kapja a legtöbb pluszt. Hajrá!
Van az Ersténél 10-es könyv, csak a felület bugos és ha nincs az egyik oldalon legalább 10 ajánlat, akkor a másik oldalon is csak annyi ajánlatot mutat.
Valakivel össze tévesztesz! Soha nem mondtam és nem is írtam egyetlen szót sem a saját részvény vásárlásukról! Pl. fundamentumok alapján a Fotexnek sem ott kellene lennie ahol már hosszú évek óta van, mégsem emelkedik.
VERTIKAL Group Nyrt.