Ha marad még onnan pénzük :-) Amúgy az olajàr emelkedéssel jó profitot termelnek idén mert az a műanyaggranulàtum alapanyaga. minél magasabb az az olajàr annál nagyobb a profit.
A VERTIKAL Group napjainkban a környezetgazdálkodás és környezetvédelem meghatározó szereplője a hazai piacon. A "vertikálisan", azaz egymásra épülő tevékenységeivel és üzleti szemléletével kiemelkedik a piaci szereplők közül. Nem csupán egy vállalatként van jelen a környezetgazdálkodási üzletágban, hanem annak iránymutatója, iránytűje is egyben. Az integrált üzleti gondolkodás szellemében, egymástól alapvetően eltérő jellegű tevékenységet kapcsol össze. A kutatás-fejlesztést az egyetemekkel való szoros együttműködés révén kombinálja a környezetgazdálkodással, melyhez szorosan integrálja a műanyag feldolgozási és gyártási tevékenységet. Ez utóbbihoz a környezetgazdálkodási tevékenység végtermékeként saját felhasználásra műanyag alapanyagot állít elő. Ennek a folyamatnak az eredménye olyan ipari és lakossági felhasználású prémium és háztartási műanyag alkatrészek, melyek szinte minden háztartásban megtalálhatók. Ezeknek a termékeknek egy része a felhasználási ciklusuk végén ismételten bekerül a környezetgazdálkodási, majd az alapanyag gyártási és feldolgozási körforgásba. Tudatos növekedés és elképzelés képezi stratégiánk alapját. A műanyagipari és logisztikai ágazat jelentős növekedése után 2023. július 1. napjától nyílt jogszabályi lehetőség a hulladékgazdálkodási iparág és tevékenység fejlesztésére, új piaci lehetősége integrálására. Társaságunk 2023. július 1. napjától jelentős szerződésállomány mellett vesz részt a hulladékgazdálkodási tevékenységek ellátásában. Társaságunk 2025. decemberétől műanyagipari tevékenységét jelentősen bővítette a Flair-Plastic Kft. közvetett irányítási jogának megszerzése révén.
Igen😏azért több mint 2 éve benne vagyok,nem kevés tőkémmel annyiszor volt már le-fel rángatva hátha idén más lesz! De jaja csalódott lettem kicsit egy darabot nem adtam el!
Bocs, hogy az AI-tól idézek, de egyetértek vele. :-) Jelenlegi eredménykimutatás alapján a fair értéke 16-18 Ft. Ha az idei évben a tervezett növekedést produkálja 20 Ft-ot is érhet.
VERTIKAL Group Nyrt.