Nem tudod lenyelni ezt a pirulát, megy a tipikus szőrszál hasogatás. A cég kommunikációja eddig példás a magyar tőzsdei viszonyokat tekintve, de próbálod hiteltelennek beállítani. Ez számomra érthetetlen! Korábban az ment itt, hogy a tulaj adogat folyamatosan piacon, egymást hülyítve okoskodták itt többen. A tulaj a piacon a mai napig egyetlen darab papírt sem adott el. Amikor eladott, akkor a cég vezetésében lévő személyek korábban lebeszélt opcionális vételekkel élhettek, ezek meg is történtek és otc-n történt pár pakk átadás. Szóval a "piacon is tudunk venni" az ugye nem zárja ki az otc-n történő vételt sem szvsz. Majd vesznek piacon is ha úgy látják, a Standard előtt szerintem meg fog történni...
Pont az az én bajom is. A valóság elferdítése. Korábban már idéztem, most nem akarom újra megkeresni, valami ilyesmi volt, hogy Képesek vagyunk a piacról is venni srv-t. Ezzel szemben nem onnan vettek. Ez mi ha nem csúsztatás? Nekem nincs bajom a céggel, óriási potenciál van benne. Hulladék mindig lesz, a nyersanyagok meg fogynak, a technológia fejlődik. Látom az eredményeket. De az is látszik, hogy nagyon maguk felé hajlik a kezük. Ott van az Autowallis. Meg lehet nézni hol tart az árfolyam pedig ott is hatalmas eredmények vannak. Volt pár húzásuk ami nem tetszett a befektetőknek. Meg is ragadt abban a sávban ahol évek óta mozog.
Pusztán nem szeretem ha a valóságot ferdítik mint te ezzel az srv.-vel! Akkor tisztázzuk még egyszer és utoljára: Próbáld meg megérteni, hogy a cégnek a felhatalmazása hosszabb távú mint le is írtad az srv esetében! A nyilatkozat pár hónapja történt, miért is csinált "segget" a szájából?? De tegyük akkor kerekké a dolgokat. Az is elhangzott hogy hamarosan akvirálni fognak! Megtörtént?? Az is elhangzott hogy belépnek a Standard kategóriába! A dolog folyamatban van... Az eredmények pedig a két eltöltött tőzsdei évben pedig igen impozánsak...! Még mindig nem értem mi a problémád.
Ja vettek. A nyilatkozattal ellentétben OTC-ről. Nem szeretem ha valaki s…et csinál a szájából. De ezt már korábban is megvitattuk. Gyanúsan be tudsz sértődni amikor ilyeneket irok… Nagyon véded a céget. Csak nem érintett vagy? 🤔😉
Tehát már vettek, hülyeséget ne írjál! Azt is tegyük tisztába, hogy 10-ből 9 cég esetében folyamatosan meg van szavazva az srv. ebben semmi új nincsen, álltalában 18 hónapra, tájékozódj.! 2 éve vannak tőzsdén, tehát a "mindig" ezt csinálják megint necces állítás! Mint tisztában vagy vele, volt egy riport a tulajjal ahol elhangzott hogy venni is fognak piacról is! Ez pár hónapja történt...! Mi a probléma..?
Napi kb. 1,4 millió rv-t tudnának venni jogilag naponta maximum, de ha biztonságosabban veszik és kevesebbet arra biztosan lett volna eladó tétel a mai napon, ahogy látom, szóval még a likviditás sem jelent szűkkeresztmetszetet. (itt be is igazolódik az a kijelentés miszerint már a piacról is képesek lennének vásárolni). Tehát már "csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot." hiányzik a képletből.
2023-24-25-ös határozatok voltak, érdekes mondjuk hogy miért nem állnak be ilyen szinteken. Illene mostmár, amennyiben a lehetőség adott. Szóvá kell tenni a következő kgy-n.
Majd idén….jogos 2 éve mondják! És azt is h nem itt a helye az árfolyamnak.Egy a lényeg nem zavarja őket,mert kb. 100-200 millióval feltudják tornászni tizenpár forintra 1 hét alatt ha akarják.
Eszük ágában sincs saját részvényt venni. Minden évben eldöntik 18 hónapos időtávot megadva, aztán nem történik semmi, majd a következő közgyűlésen újra és újra. Ez megy évek óta. Olvasd vissza.
Új év, új remények. A korábban lenyilatkozott piaci srv eddig nem indult be. Egyszer vettek 2.5 millió darabot 11ft-on de OTC piacon. Most jóval kedvezőbb áron és piacról ideje lenne megmozdulni ez irányban is. Szerintem nem kell sokat várnunk..
VERTIKAL Group Nyrt.