Szerintem igen. A real felertekelidese a forintnak az elmúlt 4 évben több mint 20%. Zsiday is azt mondja, hogy kb. 400 körül megyünk be az Euro zónába, ha es. Ha nyitott a gazdaságod, mindent meg kapsz euróért. Itthon deflacionak kellene lenni, amit nehezen tudok elkepzelni. 360 as Euróval szinte minden olcsóbb a környező országokban. A Tiszának túl sok az ígérete és túl sok lesz a konfliktusa. Számos tapasztalatlan politikus palánta. Lehet 340 az Euro de az sokkot fog okozni. Termelekenyseg, real ber növekedés stb. Olvasd el tegnap Vakmajom írta talán, hogy a Lidl 600e alapbere nagyobb 360 as Euróval, mint a spanyol és a lengyel. Szóval én nem hiszek a 340es Euróban. Jelenleg 75% deviza.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!