A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Én nem látok hetesen sírkőt az EURHUF-ban. Nagyon csúnya a chart a forint szempontjából. Szerintem legjobb esetben egy kis tökölés után elindulhat a (c) of D hullám, ideális esetben a 408 körüli szintre.
Nálam hetesen még medve tartományba van. A hetes szerintem egy sirko doji. Meglatjuk. A következő napok kritikusok a forint szempontjából. A naposon elég nagy a rángatás szintén. Közel van a 400 is, amit a választásokig nem hiszem, hogy engedik.
Erre kiváncsi lennék, hogy mit látsz. Az tény, hogy nem ment ki impulzussal végül új csúcsra,plusz az iráni helyzet is talán csitul. Szóval akár igazad is lehet majd,de a gyertya magyaráazt azért érdekelne kicsit mélyebben.
Látod , hogy hogyan piszkaltam. Beirtam. Ez egy DT volt. Ha holnap megtartja, akkor bátrabb leszek. Volt egy aukcio 11.20 kor. A kötés listában nem láttam. Ez érdekes. Nálam a közel 10% Euro hozam, az jo. Most nyugi van. Hatalmas erők feszülnek egymásnak. Az, hogy elsőre nem fog menni a 22 szerintem várható volt és vállalható kockázat, ésszerű mennyiséggel. Ha lemegy holnap 22 alá, akkor az lesz a gyorsító. Akkor tényleg nem szabad piszkálni.
En RIG-et vettem,olaj hedge celbol. Forintban sok jot nem latok,illetve inkabb a vilagban,nem tudom,lemegy e 80ba az olaj. Ha nem,akkor infla lesz szep lassan,ha lemegy a celaradra,veszek meg eurot,dollart.
Hosszútávú technikai képeket én most félreraktam. Nagyon olaj-dominancia van a piacon, az fogja eldönteni. Ha lemegy 80 dolcsi környékére a hordó akkor simán 380, ha felmegy 100 fölé irány a 400. Rövid távon (órás-4órás) a 374-400-as impulzus fibo szintjei tökéletesen működnek, 1 ft-os átszúrásokkal folyamatosak a a reakciók. Én pár lot-al EurHuf shortban vagyok 394-ről (380-382-es TP szintekkel), illetve pár lottal 3-4 ft-okat nyitok-zárok short irányba.
En mar felrealltam reszvenyekbol. Megvarjuk,mi lesz. Neha jobb kimaradni,mint beragadni. Forint nagyon sok helyrol kaphat gyomrost,. Iran,valasztasok,,olaj,inflacio,tozsdek beesese. Pihi es turelem reszemrol.
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!