Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ha izgalomra vágysz menj játékgépezni vagy pókerezni :) Szerintem a jelen helyzetben a stagnálás egyáltalán nem rossz, főleg hogy már nem alulról nézzük a 8K-t hanem felülről. A jelentésig nagy mozgásokat nem várok egyik irányba sem.
Azt hiszen felejtős ez a papír, ül az ember a gép előtt napokig, bámulja csak a semmit monitoron. Megyek egy kis izgalomért a BTC piacra, ott még vasárnap sem lehet unatkozni (-:
Abszolút azt látom az elmúlt időszakot alapul véve, hogy az intézményiektől rengeteg papír vándorolt hozzánk. és nincsen eladói nyomás. Nem tudom minek kellene történnie, hogy leszakadjon a covid alj 7800 körül. Egyszerűen elképzelhetetlen számomra a 4-5-6 ezres árfolyam, amivel riogattak sokan, szerintem már 7000 se lesz. Jöhet akármilyen hír a világban.
Törölt felhasználó2022. 10. 26. 15:18
Lassan USA nyit, a tegnapi zárás utáni hangulat után inkább lefele fog menni, 16:00-kor fontos adatok jönnek, eleve rosszat várnak, EU enyhe pirosban, Oti vevők-eladók meg sehol a láthatáron ...
Lehet köze ennek a mai orosz tiltáshoz - ami érinti az OTP oroszországi tevékenységét is ?https://www.investing.com/news/economy/russia-bans-dealing-in-capital-of-45-foreignowned-banks-or-banking-units-2922264
Ennyi erovel mindent elemezhetunk. SP, Dax,azsiai piacok, usdhuf, eurhuf, Bux, kamatpalya, allamadossag, konkurens bankok. Egy egy szoba megemliteni oke, de 10hozzaszolasban bitcoinozni van mas topik. Koszi
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!