Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
És tudjuk, hogy miért? Továbbra is longban vagyok érdekelt.
Törölt felhasználó2022. 11. 02. 18:50
Dow, S&P északnak vette az irányt.
Törölt felhasználó2022. 11. 02. 17:53
Számomra fura, hogy a BUX (OTP) miért megy szembe az EU és az USA indexekkel. Záróban minden EU index közepes pirosba fordult, USA pedig jelenleg erős pirosban van. A FED döntés publikálása után úgy érzem, hogy az irány még délebb lesz, mert a 75 bp-t már sejtik a piacok, mégis kivárnak, hogy mennyi lesz a vége, azután majd jól meglepődést színlelve pánik hangulat. 19:00-kor okosabbak leszünk, USA záráskor még okosabbak.
En ugy gondolom, hogy az elmult ket heti emelkedesben mar bearaztuk a Q3-as jelentest. Szemely szerint nem vagyok tul optimista, azzal kapcsolatban, hogy folytatjuk az emelkedest. Talan pomperj irta ma, az elemzeseben, hogy meg talan egy felszuras van benne es utana, lefordul.... majd kiderul...
"Az OTP-tól rekordprofitra számítanak az Erste
elemzői, leginkább elszámolástechnikai dolgok miatt. A kamatstop hatása
például a negyedik negyedévben érintheti majd az OTP-t. 152 milliárd
forint körül lehetett a bank harmadik negyedévi nyeresége.
A forint gyengesége az OTP számaira is jótékony hatással volt
A nagy tőzsdei cégek nyeresége ugyan csökkent a rendkívüli adók miatt, de nem veszteségesek
A negyedik negyedév kilátásai gyengébbek a harmadik negyedévhez képest
Jól tudom, hogy pénteken lesz a negyedéves jelentés? Milyen eredménye volt a hasonló bankoknak, mire számíthatunk most? Várható, hogy egy jó eredmény hatására feljebb megy az árfolyam?
Olvasd vissza az elejetol ezt a topikot. Es kovesd le a chartokat, de mindig ugy persze, hogy a jovot letakarod. Mert azt nem latod elore, es a brokered nem fogja hagyni hogy a tegnapi chartot tradeld le ujra ma. Ha ezuitan is tetszik a tema, kezd el 3-4 TA konyvet elolvasni. Es nem kell okvetlan most elkezdeni elesben... aligha epp most van az aljan.
lehet, hogy jo otlet lesz, mert ma egesz nap OTP leginkabb oldalaz, az ilyen mozgas leggyakrabban wave(iv) szokott lenni, szoval meg egy felszuras benne lehet 9152 fole. En nem szoktam 5 percesnel rovidebb chartokat neezni, de 5 percesen ez meg lehet jo otlet. (de a stoploss a mai alj, 9048 alatt 1 tick, nem tobb)
Érdekes hogy 2 tényező ellenére lefelé várod 8000 alá ALT2-ben: Az első: az ábrádon ott egy fej-vállak C-D-E, ami tudom hogy le is tud törni, az azonban érdekes, hogy most ezt nem bullishnak veszed. A második: látható az ábrádon szintén, hogy az esés meredeksége gyengül, megy át vízszintesbe.. de ha ALT1, akkor viszont csökkenő csatorna, amiből felfelé kitörés lesz előbb utóbb. Ez esetben viszont az ALT1 nagyon is valid lehet. KOmmentem inkább az ALT2-t érintette.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!