Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch kedd, 12:05
Előzmény: #79977  Shortelek
Csak neked, Kaja Kallas Úrhölgy említette vala:
https://www.eeas.europa.eu/eeas/foreign-affairs-council-press-conference-high-representative-kaja-kallas-2_en
"And the second question, so obviously Marco Rubio gave that speech in Munich, and then he went to Bratislava, then he went to Budapest. He held his relationship with Orban and Fico. So, do you regard Hungary and Slovakia's behaviour as linked to that? Is that just correlation, or is there causation there?"
...
"I do not know if there is a connection with Marco Rubio's visit to Hungary and Slovakia, so I am not speculating on that."
Ennyi. Megy ám itt a harc az EU és USA között is, na utóbbinak az eszköze most a két ország, csak erről a pórnépnek kuss van. Nekik (neked) ott az OV-s gumicsont. 
Shortelek kedd, 11:29
Előzmény: #79974  Kolyok
750kilow-os helyett 750KV- os.
Shortelek kedd, 11:26
https://hvg.hu/itthon/20260223_oroszorszag-elleni-szankcios-csomag-veto-eu
A hazug békegalamb ismét kiállt a tömeggyilkos putyler mellett.
wgl kedd, 10:35
EU háború párti, mi békepártiak vagyunk!    
https://i.imgur.com/hDMwE8C.jpeg
Istvan78 kedd, 10:34
Előzmény: #79967  Placi82
Épp a horvátok forszírozták folyamatosan, hogy legyen tesztelés, ők szívesen szállítanának, hisz nekik anyagi érdekük is lenne ez.
.
"De azt már elmagyarazhatnatatok, hogy Z  az USA nyomára se ír ki választást, először megigérte hogy májusra lesz!! , aztan szóltak neki, hogy a 60% az olyan Churchil féle statisztika. El ne hidje...
Csufosan  bukna a kis brancsaval együtt." 
Ócska képzelgés, rosszindulatú konteózás, vágyak valóságként tálalása.
.
A sorozások törvény szerint kényszerrel végrehajthatóak, persze az eltúlzott erőszak nem megengedhető. Persze nektek, sokkal jobban tetszene egy olyan felállás, hogy aki akar menni a frontra az megy, így kevés katonája lenne Ukrajnának és győtznének az oroszok, mert ők a nagyobb anyagi lehetőségeik miatt udnak zsoldost alkalmazni. 
.
A korrupció nagy gond, de az ukrán embereknek ilyen korrupció mellett is joga és kötelessége megvédeni a hazáját, mert nem a korrupcóval terhelt vezetést védi, hanem a hazáját. Stimt?
.
A z összemosásnak te vagy a nagy zászlóvívője, bár nagy a verseny Murdochal. 
.
Lásd még: vádold azzal az ellenséged, amit te követsz el!
Kolyok
Kolyok kedd, 10:32
Előzmény: #79970  Dehogynincs
Onnantól ha leàllítjuk az àram szàllítàst onnantól az orosz egyből szètlôvi 750 kilow-os betàplàlàsunkat Ukrajnába. Jelenleg nem azèrt nem lôvik szèt mert ennyire jót akarnak a zöld takonynak, hanem azèrt mert nàlunk is a fèl orszàgban problèma lenne, mèg Budapesten is. Előbb nekünk kell szèpen letekerni utàna nekik annyi... Úgyhogy van itt mèg mozgàstèr... 
Shortelek kedd, 09:47
Előzmény: #79972  Murdoch
Tisztán muszka propaganda, bullshut.
Murdoch kedd, 09:41
Előzmény: #79970  Dehogynincs
A cikkiró szokásos módon nincsen tudatában ésvagy nem akarja leírni azt ami zajlik. Nekimennének sokan Ukrajnának, de ott a brüsszeli póráz, legyen az eladósodottság, vagy koalíciós gyengeség. Azért ne felejtsük már el, hogy a belgákat fél perc alatt ki akarták fektetni az orosz vagyon kapcsán. Itt szerintem egyértelmű a helyzet, az eu energiaügyben lepaktált az ukránokkal, első körön a legfontosabb a magyar kormányváltás, ott a Barátság egy eszköz. Az ukrán kormány kapott egy áment tőlük, szvsz, a magyarok meg az usától. Innen érdekes a helyzet, meg az ukrán fenyegetőzés. Mert a frontot az usa, a pénzügyi részt meg az eu tartja életben. Az usa érdeke a jelenlegi magyar kormány, szóval jöhetsz majd az erő nyelvével, nehogy majd az usa is lekapcsoljon ezt-azt. És ahogy a cikk végén oda van firkantva, igen, az ukránok elég nagy kárt tudnak még okozni a kárpátaljai magyarságban. És ez nyilván az áprilisi szavazást is érintené, nyilván mindkét okot mérlegeli a kormány. Egyébként korábban az egyik kolléga jól mondta, ez a mindennapos fenyegetőzés Ukrajna felől, beleugatás a belügyekbe, a neonáci kiszólások, a primitív személyeskedés Zé részéről erősen kontraproduktívak. Messze nem a Tiszának jó, szvsz. 
smallinv kedd, 09:22
Én csak azt nem értem, ha vége lenne a háborúnak, akkor milyen háborút finanszírozznánk még az Orosz energia vásárlással ?
Dehogynincs
Dehogynincs kedd, 09:17
Ezért hátráltunk ki abból, hogy leállítsuk az áramszállításokat Ukrajnába
https://telex.hu/g7/vallalat/2026/02/24/aram-gaz-ukrajna-szallitas-baratsag-koolaj
Minden jel arra utal, hogy a magyar kormány előbb értette meg a villamosenergia-rendszer működését, mint a szlovák. Miközben ugyanis a magyar kabinet elkezdett kihátrálni abból a fenyegetéséből, hogy leállítja az áramexportot Ukrajna irányába, addig Robert Fico hétvégén állt bele igazán a témába. ...
_______ Orbán okos __________
Orbán okos. Legalábbis egy kérdésben okosabb  Ficónál . Ez is valami.
Shortelek kedd, 07:24
Előzmény: #79967  Placi82
Túspiráztál megint mindent, nem tudnuk mi lenne az ukrán választási eredmény, nálad ez a kérdés tömény rosszindulat, 100 ezer számra tuszkolás is egy kamu, fidesz propaganda, mink nem mosdatunk senki és semmit, viszont te dgyértelmûen ruszki propagandista vagy.
wgl kedd, 07:20
4 év orosz ámokfutás, az 4 év.
Placi82 hétfő, 23:55
Előzmény: #79966  Istvan78
Semmi. Csak hogy akarsz üzletelni hosszútávon egy olyan partnerrel. Aki csak a Szerbeket nem kedveli jobban mint Magyarokat. De relevanciaja nincs.
De azt már elmagyarazhatnatatok, hogy Z  az USA nyomára se ír ki választást, először megigérte hogy májusra lesz!! , aztan szóltak neki, hogy a 60% az olyan Churchil féle statisztika. El ne hidje...
Csufosan  bukna a kis brancsaval együtt. De ti hamarabb foglalkoztok azzal ha valami orosz nagyválallat főnöke kiesik az ablakon, abból van 112 db hozzaszolas. De a civil apukák, furgonba valo tuszkolasa 100 ezer számra  esetén nagyon  kuss van. Már EUs elemzők is megmondtam hogy az Isztambuli béke ajánlata eluszott, annál csak szarabb ajánlat lesz!! De meghalt 50.000??????????????????????ukran férfi, és ezt pacekba belemondja a kamerába, te elfogadod??? és a korrupció USA szerint is túlmegy minden normalitas határán..... 
Ennek sincs relevanciaja.??? Szép! 
Ne mossatok össze Ukrán szegény nép fiait es lányait, Z és csapata rezsimjevel. Mert megy a műsor rendesen. 
Na ennek mar van relevanciaja!???? 
Mert művésze vagy az osszemosasnak. 
Z-t és bandája mosogatni, kb szerecsen mosdatas szintje.. 
Na ez a baj. Hogy nem differencialsz!!!! 
Istvan78 hétfő, 23:08
Előzmény: #79964  Placi82
Amúgy kit érdekel, hogy a horvátokat bírod-e, az olaszokat meg igen? Kb. minusz végtelen jelentősége van itt.
Istvan78 hétfő, 23:07
Előzmény: #79964  Placi82
Ez egy nagy semmi, összehánysz csomó szót, aminek se füle se farka. 
Placi82 hétfő, 22:55
Előzmény: #79957  Istvan78
Látom az AI t használod, de mást nem..... 🤣 
Stabil orosz energia, jönnek a keleti , de energia igényes cégek..... 
Globális dél.... 
Sőt még a Bosch is bővit, meg a BMW is, Mercedes is EV gyártás mikor otthon meg bezar...!!! . 
Úgymond ez egy geopolitikai tőkeátétes kereskedés. Haszon.  Termeles és hitel, tőke, és GDP, nő nagy a GDP és GNI, akkor mehet a hielkibocsatas, amiből finaszirozva van az hogy 3%on kapsz hitelt, mert el írja az állambudget  a kamatswap költséget 
Na most oda csaptak vele tenyérrel a szarba..... 
A Horvatokat meg hagyjuk. Meg én se bírom őket... Olaszokat igen... 
Jól mondja Mudrdoch, nem igen látsz át összefüggéseket. 
Meg nézed chettivel mit írtam, és arra copyzod a választ, így válaszolsz "" hogy az 500 mrd csak.... "" 
De nem igaz!!!!!! Sokkal több, csak "tőkeátétetel" 
De fel se fogod. 
Istvan78 hétfő, 22:42
Előzmény: #79961  Murdoch
Ha egy konkrét témában nem tudod megvédeni magad, ez van mindig, akkor jössz a tereléssel, a téma kiterjesztésével, a relativizálással. 
A tranzitdíj meg kiszámolható, kikövetkeztethető mmás számokból.
Egyébként meg ne hazudozz, soha nme mondtam, hogy az orosz olaj drágább.
Macront meg szerintem félreértetted.
Murdoch hétfő, 22:23
Előzmény: #79961  Murdoch
Lengyel az a német. A németek gereblyézték össze a gondolataikat, hogy most mi legyen. 
Murdoch hétfő, 22:13
Előzmény: #79954  Istvan78
Remélem azért nem hiszed el, hogy az ukránok maguktól mentek terrorkodni. Azt még én is csak direkt idehányom, de nyilván ott volt mögöttük a Biden csapat. Ugyebár az öreg el is mondta, a német külügyminiszter meg is köszönte:
https://pbs.twimg.com/media/FdrRwx_XwAALdhA.jpg
Szóval ennyit arról, hogy Trump meg közben Grönlandnak megy neki és emiatt a liberális baloldal a szivéhez kap, majd ájultan rogyik össze. Az a liberális baloldal, aki a fenti akcióra meg beledugta a fejét a Mariana-árokba. Hagyjuk ezt, mint ahogy írtam, a nemzetközi szabályokat azok rúgják fel szemlátomást legjobban, akik írták. Csak akkor előbb-utóbb összerogy a hazugsághalmazok alatt a nato, az ensz, az eu stb. Pedig lehetett volna ezt jól is csinálni.
A pontos tranzitdíjat, az árképzési feltételeket, mennyiségi infókat, határidőket stb. nyugodtan ide is írhatod, gondolom annyira publikus, hogy semennyire. Már azt is megmondtad anno, hogy az orosz energia is drágább, akkor szólj Macronnak az előző kommentem alapján, hogy ne locsogjon össze-vissza.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek