"Én már éltem a Szovjetunió alatt. " - ezek szerint nagyon jól érezted magad a Szovjetunió alatt, ha visszavágysz oda, a "vatnik travels" szívesen segít neked is egy csak oda úttal :-))))))))
mennyi pénzt kapsz a kommentelésért ? mit tudsz te a világról ? Komolyan, irt már le légyszives, mikor születtél ? Éltél példáúl Antall József kormánya alatt ? Szerintem nem. Hallottál példáúl a taxis blokádról ? Én láttam. Hallotál példáúl valamelyik Bokros tandij ellenes tüntetésről, 1995-ben ? Én ott voltam.
Ukrajna álma, hogy egy Izraelhez hasonló állam legyen, atom/hidrogén bombával, óriási amerikai támogatással, high tech iparral, magas GDP/fő -vel, amelyik bármelyik környező országot vagy országon belüli kisebbséget be tud fenyiteni. De a 2 országnak teljesen más múltja van.
Sose lesz ilyen, de akkoriban még a diplomáciában működött a gentleman agreement szvsz. Ez mára a múltté, erre az oroszok is rájöttek. De nem véletlenül nem volt tagja az usa sose az ICC-nek. A bp-i memorandumot se ratifikálták. Meg már nem emléxem melyik - talán amerikai alelnök - találta ki azt a ph@ságot, hogy az usa lesz a legfőbb hatalom. Ha kell, erőszakkal, a nemzetközi írott jogra is tojva. Na onnantól romlottak el a dolgok. Ez most visszarendeződik, akár tetszik, akár nem, totál tévedésben vagytok, ha azt hiszitek hogy ukrajnától keletre valami nagy oroszellenesség van. Majd gyorsan elfelejtik azt a pár száz évet, amikor a nyugati nagyhatalmak vittek mindent is. Hogyne. + te is napi szinten az orosz gazdaság bedőléséről álmodozol és nem veszed észre mi meg európában. Hát most jön a neheze. https://www.france24.com/en/live-news/20251202-german-economy-in-deepest-crisis-of-post-war-era-industry-group
Dehogynem. Ukrajna akkoriban orosz érdekszféra volt. Janukovics sem mert lépni a nato irányába, le lehet oroszbérencezni, pedig annyira azért ez így nem igaz. De tudta, hogy mit jelentene. Csak a globalisták tojtak rá, na nem azért, hogy felszabadítsák Kijevet. Termőföldek, nyersanyagok ésatöbbi, 2014-től felpuhultak az ukrán földtörvények is, hogy közvetve, de mehessen a lopás. Hogy a másik kérdésedre válaszoljak. Aki még ezt a részt sem érti, az ne nerezzen szvsz.
Szerencsére nem kell tartani attól, hogy a háborúpártiak a valóságban is lövészárokban találják magukat, mert a tisza® egyre lejjebb csúszik, hála a szakértőiknek. Persze a fidesz is tragédia, de ezek aztán jönnek Wéberrel meg a 30k emberevő agysebésszel...
Ilyen az, amikor egy oroszbarát troll mindent készpénznek vesz, amit Putyin mond, miközben folyamatosa olyan jó KGB-s módra csúsztat, mellébeszél, hazudik, színlel. Úgy, mint egy KGBs, egy kém.
Linkelj mar egy szerzodest amiben alairtak hogy a NATO lemond arrol a jogarol hogy felvehessen a szovetsegbe tovabbi tagokat. Ilyen nincs, ezzel szemben csak feljegyzeseket linkelgetsz hogy allitolag egyes politikusok mit pofaztak. Mind tudjuk hogy szart sem szamit hogy a politikusok mit pofaznak. Putlernek meg az sem szamit ami alairt.
OROSZ-UKRÁN háború