hát tudod mikor kezdtem kimozdulni az ugarról karrierem elején, meglepődtem azon, hogy Nyugat-Európában a középületekben, meg úgy általában nem 26 fokot tartanak, azt hittem, az a normális, mert a panelek annyira vannak fűtve... Én már azt akkor sem bírtam, max. 22 fokig fűtöttünk mindig, de 21-ben jobban érzem magam. Ha valakihez menni kellett, aki panelben lakott, vetkőztem ingujjra. A nyugati 17-18 fokra fűtést hamarabb megszoktam, mint a 26-ot. Ez tizenéve volt, nem most, mikor gyakorlatilag a gázfűtéssel kurmányunk miatt gyerekgyilkos nagymamaerőszakoló angol wc-t sosem látott barbár sztyeppei hordákat finanszíroz Orbanisztán, és nem ferdítés, szó szerint így van!
Attól bomlik az "egység", hogy pár milliárdos tróger dönt a nép helyett. Zászlónak öltözött idióta fizetett ügynökök. Ők nem fognak fázni, nem náluk lesz 18 fok és az inflációt is leszarják.
Drága jó Nostradamus :) Még szerencse, hogy a juniorkfan trollok full képben vannak és nyitottak a valóságra, még akkor is, ha nem túl üdvözlendő számukra. Gigalol.
OROSZ-UKRÁN háború