A mostani közgyűlési anyag és TEÁOR/telephely módosítások mögött leginkább egy struktúra- és kapacitásépítés látszik.
A cég bővíti a jogi és működési kereteit (új TEÁOR-ok, budapesti mérnöki iroda, paksi és zalakomári jelenlét), ami arra utal, hogy összetettebb, energetikai és ipari jellegű projektekre készül vagy ilyenekben akar aktívabb lenni.
Ugyanakkor a dokumentumban nincs konkrét szerződés, bevétel vagy nagy projekt bejelentése, így ez inkább előkészítő lépés, nem pedig azonnali üzleti fordulópont.
👉 Röviden: a háttérben valószínűleg a jövőbeli nagyobb projektekre való felkészülés áll, de még nincs kézzelfogható, “árfolyamot mozgató” konkrétum.
Ez a ceg egy vicc, ha nem lenne 67 % lebego minuszom, rohognek is rajta, most csak magamon kacagok...most mar mindeg, meg max. 1,2 misit bukhatok, ha lemegy nullara...
Megneztem a kozgyulesi pontokat, vajon bejelentenek egy csodakazant 110 %-os hatasfokkal? Aztan letrehoznak ra egy 3 millas kft-t, majd felertekelik 1.3 milliardra a ceget, hogy ki tudjanak megint 100 misi kamatot fizetni a penzunkbol a kamatozo reszvenyekre a Meszaros Bankholdingnak? 😁
Nem megyek, mert továbbra is nagyon frusztál a hatalmas lebegő mínuszom és az, hogy rosszul döntöttem tavaly novemberben, ezért csak magamat okolom, mert tévedtem, de nincs kedvem odamenni...
Tudod, hogy én is bízok a pozitív fejleményekben, de ebben még szerintem most nem lesz semmi érdemleges sajnos. Én egy külön közleményt várnék a GEOA Zrt tulajdoni viszonyaival kapcsolatos tárgyalások lezárásáról illetve hogy milyen tőkebefektető lép be és milyen tőkével? Majd ezt követően várok egy újabb közleményt az MVM-es, remélhetőleg sikeres tesztről, de sorrendben szerintem ez csak a második közlemény lesz. Van aki elmegy a mostani KGY-ra? Az tehetne fel kérdéseket, hogy fentiek kb mikor várhatóak...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995