8:30 körül tegnap is ez volt. Utána meg szépen felépült a könyv, szerintem ez ma is így lesz. Inkább az a baj, hogy forgalom sem volt, a vevők nem akartak feljebb állni, igaz, hogy az eladók sem dobáltak lefelé, ez meg a pozitív oldal...
Megertelek. Nem tudom mire var a vezetoseg, de husolhetnek az irodaikban, hiszen szerintem jol megfizetjuk oket, ezen kivul nyar van. Talan jobb lenne ha nem nezegetnenk ilyenkor naponta az arfolyamot. Bevallom, szeptemberig nem szamitok elenkulesre: Sell in may and go away, but do not forget to come back in september...
Na jó, nekem most lett elegem. 15 DB (!) az egész napi forgalom. Ez szánalmas. Se hír, se semmi. Mire vár a vezetőség? Nektek mi a véleményetek? Nagyon türelmes voltam, de nekem most gurult el a gyógyszer…
Nagy az erdeklodes erre a sz@rr@...kivancsi leszek a feleves eredmenyekre es a sajat toke allapotara, meg par het es vege a juniusnak....nem baj, az a lenyeg Palkovicsot jol megfizetjuk, tobb mint 20 miilios fix fizuja volt tavaly, ilyen teljesitmenyert...
486 milliárd forintból integrálná jobban a hálózatba az időjárásfüggő megújuló energiaforrásokat, kiemelten a napelemeket. Pályázni csak az áramhálózati engedélyesek tudnának, azaz átviteli rendszerirányító (MAVIR) és a területi elosztói társaságok (az EON, az OPUS TITÁSZ, az ELMŰ és az MVM hálózati vállalatai)
Szerintem a nyár folyamán fognak még jönni hírek a Geoa Zrt-ről is, illetve ezt követően remélhetőleg mielőbb a termékké válásról szintén. Ha így lesz, akkor mozgalmas év elé nézünk majd árfolyam tekintetében az év végéig...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995