Szerintem a Szechenyi Alapok nem talalt OTC-n vevot a reszvenycsomagjara es raboritotta / boritja a piacra a reszvenyeit. Konszolidalt szinten 256 millio forintot azonnal be kene tenni a cegbe, hogy a sajat toke feljojjon a jegyzett toke szintjere. A beszallitokat nem fizetik ki idoben, ebbol finanszirozzak a ceget, ami nem jogtalan de szamomra erkolcstelen, persze ez meg mindig jobb, mintha idoben fizetnenek es csodbe mennenek. Hatalmas hiteleik vannak a MBH-nal es az OTP-nel amiket 1 even belul ki kell fizetniuk. A ceg sulyosan veszteseges es havi szinten is egeti a keszpenzt amint a cadh flow kimutatas is jelzi, csak azert volt kozel 600 milla kp naluk ev vegen, mert a beszallitokat nem fizettek ki...Rendkivul feszitettnek tunik nekem a ceg gazdalkodasa, borotvaelen tancol az egesz. Nem latom rovidtavon ezt, hogy akarjak megoldani. Feltetelezem a SZA is latja a nehez helyzetet es ezert adott el / ad el honapok ota a csomagjabol...A Geoakku miatt nem adom el a reszvenyeimet, meg nem akarok 2 millio forint veszteseget realizalni 6 honap alatt, ezert varok, szerencseremre mas reszvenyeken van akkora lebego pluszom, hogy ezt kompenzalja es nem kenyszerit semmi es senki arra, hogy kiszalljak az epdubol, de magamban mar leirtam ezt a befektetest es oriasit tevedtem amikor tavaly novemberben beszalltam ide. De hiszek a csodaban es a remeny hal meg utoljara...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995