Most minden szar.a háború miatt.Persze, hogy bement 10 alá,mert valaki beborított egy nagy mennyiséget,amit meg is vették,azután pedig szépen visszaállt.
tisza párt ha mégis győz-mert ugye csalás az egész-szavazás-2012 ota sőt még előtte is.és amugy a tisza majd kiszolgálja ugyanugy a háttérhatalmat mint orbán-inkább azon gondolkodjon el mindenki hogy netanyárol és trumpikárol száljon le-mert a kelet haragja van rajtuk.mert ugye a barátunk ugyi az antikrisztusi vezetők stb-hát barátja nekik a radnai rossev .de nem én-és nem ismerem ezeket.
Benezhetunk meg 10 ft ala is, mert most nagyon negativ a nemzetkozi hangulat az orosz es irani haboruk miatt, ehhez jon meg, hogy vesztesre all a NER, dehat valasztast kell nyerni nem kozvelemenykutatast...remelem veszit a NER es 2 even belul haza tudjak hozni az EUs penzeket es 5-10 even belul nalunk is euro lesz...
Hát nem tudom. 4.5M Ft.-al szállt ki valaki piacin. Ez nem tűnik menekülésnek. Nap végére visszaállt az árfolyam. Tudom mondtam már többször, de remélem ez már tényleg egy duplaalj alakzat. :-)
Nekem ugy tunik a befektetok NERes cegnek tartjak, ezert esik az opusszal es 4ig-vel egyutt...nap elejen tobb mint 50%os lebego minuszban voltam 9 ftnal a 18.51-es atlagommal. Szerintem a Geoakku mukodhet NER nelkul is , lehet epp NER lovagok szalltak ma ki piaci aras eladasokkal...remelem iden szeptemberig kapunk legalabb 1 db geoakkura megrendelest az MVM-tol vagy Hungranatol es addigra remelem az irani haboru is veget er es mehetunk ev vegeig 20 ft fole, szoval szemely szerint nem szamitok felfele kitoresre iden szeptemberig, de azt kivanom magunknak longosoknak, hogy ne legyen igazam es elobb jon a kitores felfele...
Nap végefele beálltam vételre, de nem kaptam, így pénzemnél maradtam. Beszúrt az árfolyam 10 Ft alá, Vicának igaza lett. Viszont 11 felett zárt. Az első három hónapja az évnek eltelt, várjuk azt a hírt - továbbra is - ami fordítja a trend-et.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995