Dopeman podcast vendége volt Viktor, azt mondta, hogy a napelemes parkok mellé gigantikus akkumulátorokat fognak telepíteni. Gondolom oda pont jó lesz a geoakku., hiszen ingyen áramot tudnak eltenni, még akkor is, ha nagyobb a veszteség a kitároláskor, hiszen a betárolt energia nem került pénzbe.
2026 ápr 12 este 22h!A Fidesz-Kdnp bejelenti a győzelmét!Magyar Péter és tsai másnap elköltöznek az országból!Az ingatlanpiacon elindulnak az árak lefelé!Sok olcsó lakás lesz!
Lehet, hogy nekem az értelmezés, neked pedig a helyesírás :) Mindegy, ne személyeskedjünk. A CEO a KGY-n elmondta, hogy mi a terv idénre a GeoAkkuval (ezt már Yoakedvem is leírta nemrég), de ehhez idő kell. A Trend FM-es inrejúban is azt mondta 2025. szeptemberben, hogy kb 1 éves időtávon belül várnak érdemi történéseket a GeoAkkuban, ezt erősítette meg a KGY-n személyesen is. A háborús pánik miatt jóárasítanak minden rv-t, ilyenkor inkább venni kell (keresve a legmegfelelőbb beszállási pontokat), nem pedig eladni szvsz.
Látszik hogy az értelmezés nem az erőséged! Megkérdeztek hogyan gondolom. Az nem azt jelenti hogy úgy is lesz :) Én úgy gondoltam ahogyan leírtam ez semmit nem jelent lehet 50fölé húzzák ki tudja? mi nem!
Mert ez így működik, amíg nem tudtok róla semmit megy a felbeszélés, meg hogy milyen jó lesz...aztán kiderül, hogy évi 3-400 millióval megdobja az eredményt mondjuk...azt annyi...
Ezt mire alapozod tekintve, hogy a GeoAkku-ról, ami miatt az árfolyam a 20-as tartományig ment, eddig semmilyen negatív hír nem érkezett? A legutóbbi MVM-es hír a keretmegállapodásról pozitív. A közgyűlésen megjelent itteni fórumozók is arról számoltak be, hogy a kérdéseikre kaptak válaszokat, illetve a kapott válaszok alapján - mégha az árfolyam csökkenő trendben is van most - lehet számítani azokra a GeoAkku-s hírekre amikre várnak a kisbüfik. Ergo trendfordulóra.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995