Köszönöm! Megnyugtató, hogy Ön is tulajdonostárs. Azzal vitatkoznék, hogy nem látnak eredményt, mert akkor nem építenék meg az ipari méretű rendszert csak úgy lutrira.
Nem látják az eredményt egyelore de ha jo eredmény lesz akkor vallalják hogy ipari meretben validálják.Ez ennyi.Van 2m akkum, szóval mehet fel, csak azt vártam volna hogy leirjak hogy szuperek lettek s most kiprobálják nagyban is.
Gondolim az igazgatosag nem veletlenul irt bele a kozgyulesi eloterjesztes 5. Pontjaba 200 ft-os arfolyamot, mint veteli felso korlatot a kovetkezo 18 honapra, nagyon remelem, hogy tul pesszimistak voltak es meg kell, hogy emeljek kesobb ezt a hatart, hogy vehessenek meg sajat reszvenyt a nyilt piacon....😁
Én úgy értelmezem, hogy pilotprojekt eredményeit látva alkalmazni és tesztelni fogják a saját ipari méretű rendszerükhöz adaptálva. De javítson ki, ha rosszul értelmezem.
Szerintem egyik szolgáltatótól is elég lesz. OTP Single telefonszám: 36 1 366 6400 ezen belül a megfelelő menüt válaszd ki az érdeklődésednek megfelelően. Hali
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995