Kedves Toka úr! Közgyülésig, vagy füge alatt nincs info kibocsátás! Amúgy jó egészséget még ha nem is vagyunk konszenzuális állásponton sok mindenben! Üdvözlettel :)
Ezt már én is írtam, hiányoltam az elmúlt időszakban. Szerintem azonban most már csak március 16. után lehet nyilatkozat majd a részéről, nem hiszem, hogy a KGY előtt lenne bármilyen tájékoztatás/interjú stb.
Huzzatok mar az Ai-os baromsagaitokkal abba a topicokba ahol van reszvenyetek.Kaparjatok a falat csak valami szar kijojjon a varazsgombbol.Remelem felbasszak 14 ft fole.Tul sok lett a varnyu errefele.
Neked is jól jönne itt a fórumban egy kis felfüggesztés! Hátha kitisztulna az agyad kedves Toka úr! Inkább kocsmázz az legalább meglátszik rajtad! Hogy tudsz már bocs' ilyen rossz indulatú HÜLYESÉGEKET irkálni ide! Van topikod oda írogasd inkább szabadon. Persze ez csak kérés, különben meg azt csinálsz amit akarsz. Hali!
Azt még hozzatennem hogy egy felfuggesztés lehet nem lenne rossz, hatha jonne itt az erdekelteknek vmi geoakku hir..mivel az nyilvanvalo hogx a spekulacio az akku miatt van...a cég ezt a kapitalizaciot nem tudja, s minnel kesobb jon az akku hir....ha jon...annal jobban csorog....persze a Ta miatt rovidttávin lehet kis hip-hop.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995