Azert van ennyi ember aki veszteseggel szall ki, ha az masnak nyereseg is, mert turelmetlenkedik mindenki. Aki ezt a papirt vette az gondolom nem egy honap alatt varta a megvaltast es a sokszorozodast. Ha meg igen, akkor nagyon amator hozza allas, ha hetek-honapok alatt akartok kereskedni kicsibe nagyba, akkor ne ebbe a papirba gondolkodjatok es ne is a bet-en szerintem. Amerikai piacon boven van ingazas fel le, nem is kicsit. Aki meg turelmes az meg ne uljon lena seggere es varjon. Azthiszrm “tutidolog” irta, nem veletlen lepett be a hungrana is mint europa vezeto cukorgyartoja, mvm is kostolgatja. Aki meg nincs kepbe annak ajanlom a honlapon szerepelt szoveg atolvasasat meg egyszer h ez mennyire valos dolog vagy mennyire nem.
"bizonyított tény a tőzsde esetében,hogy mások ezt a veszteséget nyereségként elkönyvelik": ez akkor lenne igaz, ha nem lennének tranzakciós költségek. Magyarországon 0.45%-os tranzakciós adó van, erre jön rá a bróker díja. Mivel van költsége a tranzakciónak, a teljes rendszerből folyamatosan szivárog ki a pénz.
A 78%-ot nem akarom megvédeni, mert nem tudom honnan származik ez a
szám, de az irányát és nagyságrendjét tekintve stimmel. Nagyon jól
dokumentált, hogy az aktív egyéni befektetők túlnyomó többsége alulteljesíti a releváns indexeket.
Ne habosíts légyszi.A 78%-os szám csak a határidőkre és a certifikátokra vonatkozó szám.Ha mégis neked lenne igazad,az ,hogy valakik veszteséggel kereskednek bizonyított tény a tőzsde esetében,hogy mások ezt a veszteséget nyereségként elkönyvelik.A Tőzsde nem KASZINÓ,itt nincs bank,ami mindent visz,mert a vevőnek mindig van eladói párja ,ha nem tudnád.Kivétel persze van bőven lásd:pl:OTT 1 és társai,de az egy másik történet. Leírásaid alapján még van mit tanulni a tőzsdei kereskedésről!!
Én meg azt nem értem, hogy ha így gondolod, akkor miért írsz újra meg újra egy olyan részvény Fórumjába, amit sosem vennél meg? Erre is válaszolj már kérlek plíz.
Koszonom! Van neked egy ajanlatom, mivel 5 evre vettem a reszvenyeimet, te pedig nem bizol benne, szivesen kolcsonadom neked 5 evre a papirjaimat evi 7 % kamattal. Shortold el a 202.000 db reszvenyemet es fizess nekem evi 7 % kamatot, 5 ev utan raersz visszaadni...😁, vagy mar akkora short poziciod van, hogy neked 202 k meg sem kottyan?
Az a realitás ,amit írok. Nem értem,hogy miért vesznek az emberek olyan papírokat,amelyek rettenetesen túlárazottak,vagy nem érnek semmit?Saját magatokat hajszoljátok bele a butaságba.Mit gondolsz miért veszteségesek a 78%-ban a tőzsdei kiszállások?
Milyen érdeked fűződik ahhoz, hogy itt és más papírok topic-jában is megpróbálod eladatni a részvényeket a kisrészvényesekkel a folyamatos negatív véleményeddel, pánikkeltéssel? Mert valami oka biztos van ennek a kizárólag negatív-komment-áradatnak ami tőled jön.
Nem csak kritizalni szeretnek. Korabban irtam az epdu befektetoi kapcsolattartojanak is, nekem par napon belul valaszoltak, ez meg hozzatartozik az igazsaghoz.
Nem feltétlenül rád gondoltam, hanem úgy összességében a ma reggeli beírásokra, amik nem feltétlenül pozitív színben tüntetik fel a jelenlegi helyzetet. Szóval nem személyeskedni akartam, bocsánat, ha így értetted. Közben a 18 Ft alatti 100K elfogyott, R 17,7 Ft
Nekem errol mas a velemenyem. Az epduferr kockazatokkal tisztaban vagyok. Ha pozitiv geoakku hir jon, barmikor felrobbanhat az arfolyam. Legrosszabb esetben elveszitem az osszes penzem amit epduba fektettem, ami a portfoliom kb. 10 %-a, nem hitelre vettem a papirjaimat tehat ha szelsoseges esetben itt lenullazom a befektetesemet, akkor sem fogok tonkremenni.
A türelem nagyon fontos,ha akkor akarod eladni a papírt,amikor negatív hír jön,akkor mégnagyobb lesz a veszteséged. Egy kész átverés műsor negatív szereplői vagytok!!!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995