3.78 ft volt az árfolyam a hír megjelenése előtt és utána is. Forgalom alig volt. Senkinek nem számított az algériai hír akkor. Szerintem most sem jelent semmit, maximum pánik kamu eladásokat lehet vele generálni. Nem kell bedőlni, de aki mégis akkor 15nél kicsit vennék még:) Amúgy meg várjuk október 16o4
GeoAkku Kft. A tavalyi év végével az MVM Energetika Zrt. a GeoAkku technológiával összefüggésben tanulmány írási szerződést kötött a GeoAkku Kft-vel. A Vállalkozási szerződés szerint a GeoAkku Kft. a „Földalatti energiatárolás és visszanyerés lehetőségeinek vizsgálata” tárgyban tanulmányt készít az MVM Zrt. részére, melynek célja a jövőbeli szorosabb együttműködés előkészítése, a találmány hasznosításának megvalósítása. Ez a tanulmányírás sikeresen végbement, ennek eredményeképpen az MVM Energetika Zrt. további egyeztetéseket kezdeményezett már egy konkrét projekt megvalósítása érdekében. Ennek keretében vizsgálják a GeoAkku az MVM Energetika Zrt. infrastruktúrájába való illeszthetőségét, skálázhatóságát és egyéb hasznosíthatósági területeit. A tanulmány megírása és annak közzététele több más az energetikai piacon jelenlévő társaság figyelmét felkeltette, így az elmúlt időszakban számos megkeresést kapott a GeoAkku Kft. Ezek az egyeztetések még kezdetleges fázisban vannak. Az idei év első felében tovább fejlesztette a GeoAkku Kft. a technológiáját, melynek folyományaként várható az idei évben első pilot projektje a GeoAkku Kft. telephelyén, saját erőforrásból lesz megvalósítva. Ez lehetőséget ad arra, hogy a technológia iránt érdeklődőknek valós körülmények között, működés közben tudják prezentálni a GeoAkku működését és annak hatékonyságát. Ez újabb lendületet adhat további partneri együttműködések kiépítésében
Ha lenne 15 körül vennék talán, de múltkor írtam, már 2x annyi van mint amivel beszálltam. Várom a hónap közepi konferenciát. Október 16. Addigra vagy utána újra 20/25
Lehet h erre kellett a pénz: (a részvényeladásból) Az idei év első felében tovább fejlesztette a GeoAkku Kft. a technológiáját, melynek folyományaként várható az idei évben első pilot projektje a GeoAkku Kft. telephelyén, saját erőforrásból lesz megvalósítva. Ez lehetőséget ad arra, hogy a technológia iránt érdeklődőknek valós körülmények között, működés közben tudják prezentálni a GeoAkku működését és annak hatékonyságát. Ez újabb lendületet adhat további partneri együttműködések kiépítésében.
geoakkura men 4ft rol 25 ig -szerintem nem vártak oriási félévest-csak jobbat mint mutkor.és most is mindenki mwm et várja gondolom azért nem rogyott össze most a hirekre-algéria.
Vicc-nem vicc.... Egyesek úgy várták itt a fél évest mintha azt gondolták volna h majd ettől kilő 50-ig..... Amíg a geoakkuról nem lesz valami itt most sok mozgás nem lesz.. Hacsak a nagy vevő újra nem lép akcióba. De októberbe talán kiderül valami....
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995