Roppant szimpatikus lenne,ha úgy járnék,mint a hivatkozott Konzum esetében.Akkor két hétig nem voltam BÉT közelbe és amikor ismét rá tudtam nézni az egyenlegre,azt gondoltam,elírás történt,vagy másnak a számláját dobta fel a gép.Kérdésemre aztán megnyugtatttak,hogy jó oldalt nézek.Erre várok most is Karácsonyi ajándékként.
Valószínű ott leszek,mert érdekel a dolog.Technikailag is és pár db rv kapcsán is.Ha nemcsak beetetés az egész,akkor lehet egy Konzum-opusz szindróma ismét.Nagyon időszerű lenne egy jó sztori ismét.Talán felpörgetné kicsit a kereskedelmet,mert szerintem most csak a megszállottak egy része üzletel. HS!!!
Igy gondolom hogy oktober vegen lassan esedekes lesz a tesztuzem bemutatasa a nyilvanossag szamara is.Nagyfonok 1 es masfel honapot igert erre az esemenyre,de annak mar lassan 3 hete.
En penteken megkaptam a postai levelet.Konferenciai meghivo van benne.Oktober tizenhatodikan lesz.17 es 19 ora kozott.Helyszin:Kimpton BEM Hotel Budapest.Ahol Meleghegyi Andras,a Geoakku talalmany feltalaloja eloadast tart.Ingyenes,de regisztracio szukseges.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995