Pedig nem kellene neki sok hogy 250 felett zárjon, és akkor nemcsak a 200 napos mozgóátlag fölé kerülne, hanem a lassan másfél éve tartó eső trendből is kitörne...
Viszont az Akko-nak a jelenlegi rezsim kedvez, nem úgy mint a 4ig-nek. Nyári ubiszezon forgalmakból amúgy sem édekes kiindulni. Itt is minimum 30-50M napok kellenének majd.
Tisztelt Fiftififti Úr! Mivel soha nem szerettem a politikát, így csak annyit válaszolnék, hogy szerintem a 4IG-t lehet tényleg leteszik "1000 ft.- körülre", de lesz majd újra 5000 is...az aktuális politika ebben is érdekelt lesz... További szép napot Önnek! Hajrá AKKO!
Redben kedves Vica ,de a dolgokat tegyük már a helyére! 4ig állami, adófizetői lopott pénzből felhúzva, teljesen értelmetlenül, idióta projektekkel űripar, fegyverkezés, nevetséges volt az egész !Akkor is írtam 2000-nél nem ér többet!! A vak is látta, megbukik a fidesz, ennek a papírnak annyi!! Nyilvánvaló ha nyert volna fidesz akkor most meglenne 4000 -5000 közötti szint a további altatásokkal Most ezt év végéig szerintem leteszik 1000 ft körülre ,na ott lehetséges spekázni vele újra 👍
Persze hogy van....de Maga multkor azt irta hogy magának mitudomén honnan de feljebbrol van...akkor miert nem orul buzgalmamnak?...végre vannak hírek oruljon neki!...vagy maga a bobo is a 4ig-bol vagy vmi broker....
Basszus nehogy azt higgyétek már hogy valami releváns köze van akkónak a winghez, ez csak egy nagy parasztvakítás, amivel jópáran beszaladtak itt a faszerdőbe!! Toka úr valamiért nagyon elkötelezett akko -ban (nyilván egy vagyona benne, mi mást is csinálhatna) kb. úgy mint rice ,feel a 4ig-nél, vagy hol is😲
Ami erdekes hogy a profession oldalan tegnap kb 4 allas jelent meg....az epitesvezeto kiirasánal azonnali belépés van...a tobbinél nincs ott......alul jol ki is vastagították...szoval vmi jon most.
Hát Gerő Ur leírt mindent...teljes ciklus....az epitestől az uzemeltetésig...nem véletlen lett letrehozva a construct...de kell még ide egy masfajta epito cég...ezt veszik meg....Gero az akko méretét nem akarja novelni tulságosan..már ahogy irja...de pl egy mélyépitessel is foglalkozo vmi jo lenne mert általában a szerkezeti munkaktol jelenik meg a neo...amugy a neo linked in oldalán tegnap es ma is jelent meg épitési vezetoi beosztas...vmi készul az biztos...intenzivebb a kommunikacio is...Labanc Ur emlitette hogy a reszvényelemzésre is keszulnek, hát az erdekes lesz szerintem.Figyeljuk a Bet oldalát.Bejott tegnap a francia pénz is...most sok projektje van a Wing-nek...igen sok...és nagyok...
A 2 cég kozt ami biztos hogy igen szoros a kapcsolat...ezt jelzi a wing uj repteri raktárépitése is amit a Kész kivitelezeskent kapta kb 3 hete....ez viszont tuti.....leelenoriztem.
Akko fórum