" Az AKKO Invest új vezérigazgatója hangsúlyozta továbbá elkötelezettségét
a hatékony vállalatirányítás és a befektetői kommunikáció magas
színvonala iránt, összhangban a társaság tőzsdei jelenlétéből fakadó
elvárásokkal. " Ez a szöveg viccnek jó
"Az Igazgatótanács célja, hogy a későbbiekben kialakítandó növekedési stratégia alapján az AKKO cégcsoport szinten 5 éven belül elérje az éves 100 milliárd forint feletti árbevételt stabil nyereség mellett. Az AKKO Invest új vezérigazgatója hangsúlyozta továbbá elkötelezettségét a hatékony vállalatirányítás és a befektetői kommunikáció magas színvonala iránt, összhangban a társaság tőzsdei jelenlétéből fakadó elvárásokkal." -Ahogy azt másfél hete már beharangoztam...
Így igaz!! Nekem is van belőle, szerencsére már nagyon kevés!! Ennek ellenére hajlandó lennék hígítani, szigorúan 200 környékén, alatta!! Bár tényleg nem tudom én sem mit keres prémium között, még standardra sem érdemes!!!
Akko-ra egy kalap szar ez a részvény.Nem is értem,hogy mit keres itt a prémium kategóriában,a nulla forgalmával.Már kínomba írom,mert van belőle nem kevés évek óta
Akkor lehet a BÉT-en is közzé kéne tenni, mivel ezt ígérték!!! Azt tudom elképzelni, hogy a szerződést még nem írták alá mégsem a mai napig. Így lehet jövő hétre tolódik.
Akko fórum