ebben a holdingban nekik nincs érték. akkor vesznek ki belőle bármit, amikor akarnak. leszarják az árfolyamot. az akkor kapitalizációja senkinek sem target a cégcsoporton belül
Kommunikációs bajnokok, az tuti! Eltelik úgy a 10. hónap is, hogy meg se szólaltak!!! Tehát a menedzsment szerint nem történt a cég életébe olyan, ami befolyásolná a részvény árfolyamát. Minél később világosodnak meg, annál gondterhesebb lesz a jövőjükre nézve! Lehet az éves jelentés lesz a következő megnyilvánulásuk...
Ha a kérdésed bejelentési kötelezettséget érintő témába vág, akkor annak megválaszolása is lehet jogsértő. Mondok egy példát: megkérdezed, hogy a debreceni projektre megvan-e már a kivitelező? Az írja a a hölgy, hogy nem tud válaszolni. (mert ezt fogja hidd el) Na meglátásom szerint, ha ők már tudják, hogy a kivitelező a Neo lesz, akkor itt jogsértés történik. Ugyanis vagy azonnal tájékoztatni kellene a béten a befektetőket, hogy ki lesz az, vagy visszaválaszolni, hogy a kiválasztás még folyamatban. Az nem válasz, hogy nem tudunk válaszolni. Ez a nonsense!
Amúgy szeintem van. Mint ahogy kötelezettségük a befektetőket a céggel kapcsolatos MINDEN eredményről tájékoztatni. Az tehát BIZONYOSAN jogsértő, hogy ha a NEO megbízásaival kapcsolatban az AKKo nem tájékoztat, mivel tulajdonos. Szerintem már hónapok óta jogsértően járnak el. Ez a magánvéleményem.
Persze hogy nem a BUX-tól megy vagy nem megy a papír.Azonban teljesen valid összevetni a BUX árfolyamgörbével, és megnézni, hogy egyébként a BÉT milyen szépen szárnyal, és számos papírban mekkora nyerő lett volna már, amíg a pénzem ebben a papírban pimpósodik. Mint spekuláncs, teljesen meg tudom érteni az ilyen összevetést.
Egy papír nem attól megy, mert a BUX megy, hanem mert van perspektívája vagy jelen teljesítménye. Ezt a papírt a magamenet elengedte, nem foglalkozik vele. A cég egy holding, nincs semmilyen valós tevékenysége. Egyetlen dolog hajtaná fel az árát, ha ahogy Toka Úr is gondolja, levennék ezt a héjat a NEO-ról és tisztán az kerülne be a bétre. Plusz ezzel egy időben a Wing bejelentené, hogy a jelen projektjeit mind a NEO-val kivitelezteti. Ilyen információ nincs.
Akko fórum