Szerintem ezt a kérdést magadnak tedd fel és menjél vissza a homokozódba és ott dagonyázzál a követőiddel. Egyre alja amit művelsz. Nem volt elég haszon az akko-os öntésből? Kell húsvétra is a nyuszitól lóvé? :D Te hitvány. Kitiltottál a "clubbodból" aztán jössz ide hergelni másokat is? semmi nem elég te felbeszélő?
Amúgy az remekül leírja a helyzetet, hogy az 5,4M forgalomból kb 3,4 az enyém és ahelyett, hogy bárki adna-venne megy itt a szájkarate hogy milyen módszertan jó vagy sem. Mindenki lesi a másikat, hogy mi lesz. Olyan, mint amikor egy baráti társaságban nagyon kell fingatni, de nem engeded ki, mert várod, hogy ne te legyél az első. Csak aztán nehogy összeszarjuk magunkat. Szóval sok a duma, kevés a tranzakció.
Nem kémkedek Farkas Úr után sehol.Szándékai felismeréséhez nem kell kérdeznem Önt, hisz az kikövetkeztethető.Azt tart természetesen amit szeretne Farkas Úr.
Erezhetően izgatott Dongatto Úr, nagyon szivesen minősít másokat, azt se tudni hol van papírja, beír hogy vett vhol..a kommunikációja egyre fokozódik, azt csökken...természetesen ennek oka van.
Off. Ezt a stílust tudod hol képviseld! Rád jellemző a filléres ugrálás… amikor eladtál valamit és lejjebb szeretnél venni.. látszik a beírásokból. Mondtad is eladod a Ciget, mert lejjebb visszaveszed! De ez nem jött be! Most én vagyok a hibás? CIG nem akar akvizíciót, nincs is kilátásban… MBH partnere, Magyarország legnagyobb bankja, annál jobb hely nincs is a növekedésre! Szóval van alapja a spekulációnak nem is kicsi! Miért tartaná bent? Nagy tulajdonos a Keszthelyi saját cége… a Hungarikum! Nem kell senkit kijátszania és nem is fog! Szóval fejezd be azt a sok ostobaságot, amit össze tudsz hordani! Nem egy Appeninn… Szit ide vagy oda, de egy számla mókoló, aki múlt évben sem adott egy petákot sem… idén miért adna?! Ott van már a projekt cég is.. nem dísznek XD
hogy hol nyúlkáltak bele? Mindenhol! :)) Erről már írtam többször... Azért a "statisztikát" nem úgy elemezzük a tőzsdei árfolyamoknál, mint egyébként, de hagyjuk inkább. Emelkedjen, hogy kiolvadj!
szerintem ahol belenyulkálnak, ott fokozottan használható tud lenni a TA. a TA ugyanis legtöbbször a humán faktorra mutat rá: hol vesztik el a türelműket a befektetők, hol érzik azt, hogy na most ezt venni kell, hol válik túlvetté egy papír. persze nem mindig jön be, de mankónak nagyon is alkalmas. de ez magánvélemény.
ha ráérek majd pihenek, remélem azért nem tiltod meg, hogy tartsak Akko részvényt is?? Megkönnyítem a dolgod, nem kell utánam kémkedni sehol, kérdezz és elmondom szívesen! r340
Tévedés, nem hiszek a manipulációban, hanem elszenvedem. Akkor ragadtam be nagy összeggel, amikor még nem volt manipulált a papír (legalábbis közel sem ennyire, és messze nem ilyen pofátlanul átlátszóan). Akkor ragadtam be, amikor a funda alapján kiszámítható, szép jövő előtt állt a papír. Most már nem szállok ki, egyrészt mert sokat buknék, másrészt pedig mert a funda azóta még sokkal szebb lett. Ilyen forgalmú és hátterű papír esetén pedig nem hiszek a TA-ban. Statisztika volt az egyik fő tárgyam az egyetemen, és most is azt használom a munkámban. Az AKKO adataira egész egyszerűen nem érvényesek a matematikai statisztika szabályai, azonnal látszik, hol nyúlkáltak bele.
Jol van pihenjen mára, én is készülődök már leöblitteni a pacalt.Figyeljen jobban azért,- mert az elöbb, láttam hogy beírta app-ba, hogy nem vette észre, hogy 100 darabbal 750re rakták.Jó munkát!
Remélem észrevetted te is, hogy pont ettől esett be az árfolyam! Dátumot nézd vissza a charton! Az előbb már kitértem rá! Speka felhúzásra, várakozásra a befektetők eladtak! Rajta van a charton! A tőkeemelés, meg a 25 év az nincs! tények...
Te el vagy tévedve! Ismerd meg előbb az etikettet: "A világháló alapvetően tegeződő. Ha írsz egy fórumra, levelezőlistára, vagy más helyre és ott tegeződöl, akkor ez természetes."
Gondolom azt észrevette, hogy a Wing tavaly volt 25éves, mily meglepő ez a tőkeemelés bejelentése tavaly év végén. Van róla egy szép video, majd tekintse meg a jutyubon.
Akko fórum