Inkább vannak irigyeid QS miatt. A többség NIO-be, XPEV-ben, LI részvényekben van és valószínűleg nem boldogok a papírok esésétől. Különben én is begyulladtam QS rlszvényeimet inkább eladtam és realizáltam a nyereséget.
adatokat közölnek az akksiról. Élettartam, teljesítmény, gyárthatóság stb. Lesznek szakértők is, többek közt 2019 évi nobel díjas kémikus. Online esemény lesz.
Miért bonthatnának pezsgőt?! Több kínai cég több tőzsdére is be van vezetve és ez a jövőben bővülni fog. Nem csak az USA tőkepiacaiból áll a világ! Az USA autógyártóknak ettől nem lesz könnyebb az üzleti környezetük. Ezzel szemben a kínai válaszlépések sújthatják az USA autógyárait, különösen a TESLA-t. Egyébként a konkrét törvénytervezet előírásait ezek a globális cégek biztos, hogy teljesíteni fogják. Kínában is vannak nemzetközi könyvvizsgáló cégek. (A NIO állítása szerint már most is teljesíti.) De az USA ellenséges marad a kínai cégekkel szemben.
Hát könnyen lehet... egyelőre a demokraták sem mentek élesen szembe Trump Kína-ellenes politikájával, bár nyilván ennyi idő alatt nem is nagyon lehet. Talán jövére lesz kiegyezés... Mondjuk, vannak nem kínai cégek is bőven ebben a szegmensben. Most ők pezsgőt bonthatnak?
Feltörekvő EV gyártók