Ez egy egyszerű topic saját használatra ingatlant vásárlók részére élményeik, tapasztalataik megosztására, területek árszínvonalának megvitatására. Befektetői ingatlanvásárlókat várja a
Ember! Tárna utca? Gettó, ahonnan nincs tovább! Régi gyár-, iparterület. Téglagyárak! Vannak, akik menthetetlenek. Miért nem tájékozódsz? Miért nem kérsz segítséget? Ha vidéki vagy, a google a barátod! 15 Millió Forintért nem tudsz lakást vásárolni. El kell fogadni! Pusztul a Hős utca vár a Tárna - újságcikk! Egyetlen lakóház van a Tárna utcában! - Innen mindenki menekül. Éretlen (naiv) még a gondolkodásmódod, hogy saját lakásról reálisan, felelősségteljesen dönthessél. Mérd fel a lehetőségeidet, és próbálj racionális döntést hozni. Nehogy elmenj megnézni! Miskolc - Lyukóvölgy Pécs - Györgytelep
En is tettem ide egy hirdetest aminek felszokott egy 5milliot az ara, lehet a sok hitelen kattintas viszi fel, de lehet tenyleg olvassak a forumot, mas kerdes hogy nem ment el azota a haz... Meg szerintem ha jo lett volna akkor mar nem lenne fent, en ugy latom nagyon nagy reteg vadaszik jo ajanlatokra itt a 22ben amit megtekintesre ermesnek talalok es nem ateres azokat hetek de inkabb napok alatt elviszik
Úgy látszik sokan kukkolják ezt a fórumot, főleg az ingatlanosok. Feltetted a hirdetést, hogy milyen óccsó és máris felemelték az árát. De te is csináltál neki ingyen reklámot, köszönik szépen! . Inkább maradj továbbra is a "csak felét éri" véleményen jó? :DDD
Annyira nem borzalmas. Sima lakótelepi belmagasságú, irodából meg át lehet alakítani lakássá. Persze ha körülötted irodák vannak a házban akkor az annyira nem hangulatos. Viszont van jó sok split klíma :))
Reszemrol az orom. Ez mar viszonylag jo kornyeken van, es szerintem is eleg klassz. Pecsbanya fele vannak bajok meg a komloi ut vonzaskorzeteben, amire en elsosorban gondoltam, mint problemas reszt, de latjatok ezt is jobban tudja nalam impu a naphegyrol 😆. Le a kalappal a tudasa elott!
érdekes ez az ajánlgatás, mindenesetre a pf modinak viszont ez a véleménye:
"adminisztrátor
vasárnap, 22:57
Moderációs esemény történt "Teszopsz" felhasználóval szemben. Moderáció:
Kitiltás a teljes fórumból
A moderátor indoklása: a neved, az 1000. klónod, a mániád. köszi elég volt."
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja
Lakás/Ingatlan árak topik